Survivor 4: Αποχωρεί ο Ασημακόπουλος - Τι θα κάνει τα χρήματα

Κίνηση ανθρωπιάς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αποχωρεί ο Ασημακόπουλος - Τι θα κάνει τα χρήματα

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει εδώ και αρκετές ημέρες, αυτή την Κυριακή από το Survivor θα αποχωρήσει ο Γιώργος Ασημακόπουλος που έφτασε τόσο κοντά στην πηγή αλλά τελικά νερό δεν θα πιει!

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν από τους παίκτες που βρέθηκαν στον Άγιο Δομίνικο από την έναρξη του ριάλιτι και κατάφερε να επιβιώσει 6 ολόκληρους μήνες αλλά τώρα, μια εβδομάδα πριν τον τελικό του που έχει καθοριστεί για τις 5 Ιουλίου, το κοινό τον έβγαλε εκτός.

Τι θα κάνει το χρηματικό ποσό του Survivor ο Γιώργος Ασημακόπουλος

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα δώσει όλα τα χρήματα που κέρδισε από το survivor σε ίδρυμα καταπολέμησης του παιδικού καρκίνου στη μνήμη του αδερφού του και αυτή η κίνησή του θα μας συγκινήσει.

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον χαμό του αδερφού του

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε σε ένα συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι για τον χαμό του αδερφού του, ο οποίος του άλλαξε τη ζωή.

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος το είχε αναφέρει μόνο μία φορά καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν και αυτός που πρώτος αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, δεν ήθελε να τη χρησιμοποιήσει για να συγκινήσει τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε γι΄αυτό το περιστατικό και στάθηκε στο γεγονός πως από τότε ξεκίνησε να δείχνει μεγάλο σεβασμό στην οικογένειά του.