Survivor 4 - Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Ασημακόπουλο: "Έχω χάσει τον αδερφό μου και..."

Η αποκάλυψη και της Νικολέτας για τον μπαμπά της...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Ασημακόπουλο:

Λίγο μετά την ήττα τους οι Κόκκινοι επέστρεψαν στα πρόχειρα καταλύματα τους φανερά ξενερωμένοι και στεναχωρημένοι!

Εκείνη τη στιγμή που όπως ήταν φυσικό οι παίκτες ήταν πιο ευάλωτοι συναισθηματικά έκαναν αποκαλύψεις ο ένας στον άλλο!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος εκμυστηρεύτηκε στη Νικολέτα Μαυρίδη πως έχει χάσει τον αδερφό του και από τότε θέλει να είναι πάντα δίπλα στην οικογένειά του και να μην τους στεναχωρεί!

"Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία για αυτό θέλω να κάνω συνέχεια τους γονείς μου περήφανους. Δε θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω, απλά δε θέλω να τους στεναχωρώ, δε θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Δεν ανέβαινα σε μηχανάκι για να μη χτυπήσω, να μην προκαλέσω κάποιο ατύχημα, ήμουν πάντα στο αυτοκίνητο, έκανα τον σταυρό μου, έβαζα ζώνη και σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους στεναχωρήσω. Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα.

Πραγματικά το λέω στον κόσμο, αγαπάτε τους γονείς σας γιατί δε ξέρετε πότε και για πόσο θα τους έχετε, και τα αδέρφια σας. Να σκεφτόσαστε μόνο τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Να μην τους στεναχωρείτε. Νιώθω ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια” είπε ξεσπώντας σε κλάματα ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Την ίδια στιγμή η Νικολέτα μιλώντας στην κάμερα ξέσπασε σε κλάματα καθώς όπως ανέφερε μπορεί να τον καταλάβει καθώς κι εκείνη έχει χάσει τον μπαμπά της!

Κατάθεση ψυχής από τον Ασημακόπουλο και την Νικολέτα

"Κατέρρευσε" ο Σάκης Κατσούλης μετά το τέλος του αγώνα του! Τι συνέβη;

Το σημερινό αγώνισμα του Survivor είναι πάρα πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες, όπως ήδη μας έχουν πει, καθως θέλουν πολύ να ακούσουν τα μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Στη μάχη λοιπόν για να πάρει τον πόντο ο Σάκης Κατσούλης σκόνταψε στον τελικό στόχο και γύρισε το πόδι του με αποτέλεσμα στο τέλος του αγώνα να "καταρρεύσει"!

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν έτρεξαν καταπάνω του για να δουν τι συμβαίνει. Μεταφέρθηκαν όλοι μαζί στον πάγκο με τον Σάκη να βάζει πάγο στο σημείο που χτύπησε και όπως φάνηκε αργότερα δεν ήταν κάτι τόσο σημαντικό καθώς κατάφερε να αγωνιστεί ξανά σήμερα!