Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4: Λύγισαν ένας ένας οι παίκτες - Σπάραξε και ο Κόρο!

Η αποκάλυψη του Ντάφυ για τον Γιώργο...

Survivor 4: Λύγισαν ένας ένας οι παίκτες - Σπάραξε και ο Κόρο!
Survivor 28.04.2021 21:38
Από Youweekly Team

Η "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη" θα ήταν η καταλληλότερη φράση που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να χαρακτηρίσουμε την στιγμή που στο σημερινό επεισόδιο ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες το έπαθλο επικοινωνίας!

Λόγω Πάσχα τους αποκάλυψε πως το έπαθλο επικοινωνίας θα έχει ηχητικά μηνύματα από αγαπημένους τους ανθρώπους και ήταν λογικό όλοι να πλαντάξουν στο κλάμα, καθώς όλοι περιμένουν να πάρουν δύναμη από τους δικούς τους!

Όλοι, ένας προς έναν, λύγισαν και έκλαψαν - με πρώτο και καλύτερο τον Ηλία Μπόγδανο- με τον Τριαντάφυλλο και τον Κώστα να είναι ιδιαίτερα φορτισμένοι καθώς έχουν μικρά παιδιά και όπως είναι λογικό θέλουν να ακούσουν τις φωνούλες τους. Αυτός όμως που μας κέντρισε περισσότερο το ενδιαφέρον και δεν περιμέναμε να είναι τόσο εκδηλωτικός ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

Ο αγαπημένος μας Κόρο αρκετά φορτισμένος συναισθηματικά ξέσπασε σε κλάματα λέγοντας: "Έχουμε χάσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και τώρα Πάσχα. Είναι στιγμές που είσαι μαζί με την οικογένεια σου. Είναι ότι πιο ωραίο. Εδώ οικογένεια μας είναι τα παιδιά, είστε εσείς αλλά είναι και αυτά τα άτομα που έχουμε αφήσει πίσω και μας λείπουν τόσο πολύ. Κάθε χρόνο είναι δίπλα μου, ζούμε τις στιγμές αυτές μαζί και φέτος δεν τις ζω και μου έχουν λείψει πολύ όπως νομίζω σε όλους. Μετά από σχεδόν πέντε μήνες καταλαβαίνεις πόσο σημαντικά είναι αυτά και πόσο σου λείπουν".

Εκείνη τη στιημή ο Ντάφυ πήρε τον λόγο και είπε: "Τελικά δεν είχα κάνει λάθος για τον Κόρο πως είναι ευαίσθητος. Είναι η δεύτερη φορά που τον βλέπω γιατί έκλαψε και για το παιδί μου μια φορά"!

Βαρύ το κλίμα στον Άγιο Δομίνικο

Πλάνταξε ΠΑΛΙ στο κλάμα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε πάλι σε κλάματα!

Ο αγαπημένος παίκτης θέλει πάρα πολύ να κερδίσουν το συγκεκριμένο αγώνισμα, καθώς θέλει να μιλήσει με την οικογένειά του που του έχει λείψει πάρα πολύ.

Τον συγκεκριμένο παίκτη βέβαια τον έχουμε δει τελευταία να λυγίζει αρκετά συχνά μπροστά στην κάμερα και αυτό κάπως μας ανησυχεί, καθώς φαίνεται πως είναι πολύ ευάλωτος ψυχολογικά!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Δρυμωνάκος: «Θα ήθελα να δω στον τελικό Παύλο και Ηλία»

Survivor 4: Κανένα Bachelor - Ο ΣΚΑΙ τον προορίζει για καθημερινή σειρά

Share