Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Λύγισε με το έπαθλο επικοινωνίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Τον άγωνα με έπαθλο την επικοινωνία κέρδισανοι Κόκκινοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι Κόκκινοι μίλησαν με τους συγγενείς τους σε live χρόνο μέσα από μια γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φανερά συγκινημένος από την συνομιλία που είχε με την μητέρα του είπε μετά στην κάμερα, ξεσπώντας σε κλάματα: "Το γεγονός ότι έχω εδώ πέρα άτομα που με αγαπούν και για να τους το λέω στο μήνυμα είμαι σίγουρος ότι ξέρουν ότι το εννοώ και δεν μιλάω μόνο για τους συμπαίκτες μου".

Και συνέχισε, λέγοντας: Ξέρουν ότι είμαι πολύ καλά και ξέρουν ότι κάνουν υπομονή για να με δουν. Δεν μετράω αντίστροφα τις μέρες για να τους δω και αυτό τους δίνει παραπάνω κουράγιο. Ζω την κάθε μέρα μου εδώ και το κάθε μου λεπτό".

Τα κλάματα του Ηλία on camera

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.