Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έκανε έκκληση στους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν!

"Να φύγω και να ηρεμήσουν όλοι"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος έκανε έκκληση στους τηλεθεατές να μην τον στηρίξουν!

Λίγο μετά την ήττα των Κόκκινων στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και έκανε μια έκκληση στο κοινό!

Ο ίδιος είπε πως παρακαλάει τον κόσμο να μην τον στηρίξει και να τον αφήσει να φύγει από το παιχνίδι αφού βαρέθηκε να χάνουν και να τον λένε συνεχώς αδύναμο παίκτη!

"Θέλω να πω στον κόσμο που με βλέπει να μην με στηρίξει, να με αφήσει να φύγω. Έχω βαρεθεί να χάνω, έχω βαρεθεί να πέφτω, να με λένε αδύναμο. Έχω βαρεθεί να βλέπω αυτά τα παιδιά στεναχωρημένα γιατί χάνουν. Έχω πονέσει την κόκκινη ομάδα και αυτή την μπαντάνα που φοράω", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η έκκληση του Ντάφυ στους τηλεθεατές

Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.

[/OEmbed]