Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-7...

Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας
Survivor 20.04.2021 23:56
Από Youweekly Team

Οι σχέσεις της μπλε με την κόκκινη ομάδα αρχίζουν να γίνονται... πελατειακές στο Survivor, αφού από τη μέρα της ανακατανομής των ομάδων οι πρώτοι έχουν οκτώ νίκες και οι δεύτεροι δύο, με τη δεύτερη ασυλία να καταλήγει στην ίδια πλευρά, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Σε έναν ακόμη αγώνα, που εξελίχθηκε με ανατροπές και από τις δύο ομάδες, δείγμα το πόσο χρειάζονταν το σπουδαίο έπαθλο, το αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά βρέθηκε με την πλευρά των «Μπλε», που στο κρίσιμο σημείο του 6-4 δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να ξεφύγουν κι άλλο, κερδίζοντας με σκορ 10-7 και παίρνοντας πλήρη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Η εξέλιξη αυτή, φυσικά, σημαίνει πως οι «Κόκκινοι» πρέπει για δεύτερη φορά να ψηφίσουν στο συμβούλιο, έχοντας συνολικά τρεις υποψήφιους, μετά την υπόδειξη που θα κάνει ο Σάκης Κατσούλης και χάνοντας σίγουρα έναν παίκτη τους.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα

Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Δρούτσα: «Ο Τριαντάφυλλος έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου»

Insta Poll: Είναι ο «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» σωσίας του Αλέξη Παππά;

Share