Survivor 4: Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης

Η ένταση με τον Τριαντάφυλλο και αυτό που είπε...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Σάκης Κατσούλης

Οι Κόκκινοι έχασαν τον πρώτο αγώνα ασυλίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor κι έτσι οδηγήθηκαν στον αγώνα της ατομικής ασυλίας!

Ένας όμως κατάφερε να κερδίσει και αυτός ήταν ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος στο συμβούλιο θα έπρεπε να υποδείξει έναν συμπαίκτη του.

Μάλιστα, μια ανάσα πριν τη νίκη έφτασε και ο Τριαντάφυλλος αλλά δεν τα κατάφερε και τα λόγια του δημιούργησαν ένταση, καθώς ακούστηκε να λέει "Ρίξ'το" και υπέθεσαν όλοι πως το είπε στον Σάκη για να κερδίσει!

Ο Ηλίας Μπόγδανος, με τον οποίο έχουν έρθει αρκετές φορές σε κόντρα, δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του Ντάφυ.

Ο νικητής και η ένταση

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils