Κυριακή, 09 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-6...

Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον πρώτο αγώνα ασυλίας
Survivor 20.04.2021 00:06
Από Youweekly Team

Η μπλε ομάδα συνεχίζει να κυριαρχεί στο Survivor, κερδίζοντας ακόμη ένα αγώνισμα, και μάλιστα καθοριστικό, αφού μιλάμε για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, με την νίκη τους να είναι «καθαρή».

Οι δύο ομάδες μπορεί να ασχολήθηκαν κατά βάση με τα της αποχώρησης, αφού μια νέα πρόκληση μας δείχνει την πολύ πιθανή τετράδα ανάμεσα σε Σάκη, Αλέξη, Τζέιμς και Νίκο, σε μια «μάχη» χωρίς προηγούμενο για την κρίση του κοινού.

Στο στίβο μάχης, πάντως, οι «Μπλε» ήταν για ακόμη μια φορά ανώτεροι και νίκησαν με 10-6, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί, με τον Γιώργο Κόρομι να πετυχαίνει τον τελευταίο πόντο σε μια μεγάλη «μάχη» με τον Ηλία Μπόγδανο. Το αποτέλεσμα, φυσικά, είναι να έρθει σε δύσκολη θέση στο συμβούλιο η κόκκινη ομάδα.

Η νίκη της μπλε ομάδας στον πρώτο αγώνα ασυλίας

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Τα τρία ενθύμια που πήρε η Ελευθερίου από την παραλία

Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Share