Survivor 4: Παππάς και Τζέιμς συμφώνησαν να βγουν μαζί στον τάκο

Δέχτηκαν να ψηφιστούν και οι δύο προκειμένου να δουν ποιον προτιμά ο κόσμος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Παππάς και Τζέιμς συμφώνησαν να βγουν μαζί στον τάκο

Σε μια ριψοκίνδυνη και τολμηρή πρόταση προχώρησε ο Αλέξης Παππάς προς τον Τζέιμς, λίγο πριν ξεκινήσουν τον αποψινό αγώνα επάθλου.

Οι δύο αντίπαλοι δεν έχουν καθόλου καλές σχέσεις και τα καρφιά που πετάει ο ένας στον άλλον δεν έχουν τελειωμό! Με αφορμή την αποχώρηση της Ελευθερίας, ο Τζέιμς ρώτησε στην καλύβα τον Αλέξη αν πιάσανε το μήνυμα, εννοώντας ότι από την στιγμή που ο κόσμος δεν κράτησε την τραγουδίστρια, δεν θα κρατήσουν ούτε την κλίκα της (βλέπε Τριαντάφυλλος - Αλέξης!).

Survivor 4 Παππάς και Τζέιμς συμφώνησαν να βγουν μαζί στον τάκο

Φυσικά, ο Αλέξης δεν θα άφησε την σπόντα αυτή ασχολίαστη και έτσι ενώπιων όλων και λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας, προκάλεσε τον Τζέιμς αν χάσουν και οι δύο ομάδες την ασυλία, να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους και να βγουν στον τάκο, προκειμένου να δουν ποιον τελικά θα κρατήσει ο κόσμος!

Το μοντάζ της παραγωγής περιθωριοποιεί τον Τζέιμς Καφετζή για να βγει κακός

Το μοντάζ στο Survivor 4 δίνει και παίρνει και ως ένα σημείο είναι απόλυτα λογικά καθώς τα άτομα της παραγωγής πρέπει να ετοιμάσουν ένα επεισόδιο 3 ωρών προερχόμενο από γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί μέσα σε 24ωρες και κάποιες φορές και παραπάνω...

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor όμως, είδαμε πως ο κλήρος δεν έγειρε για ακόμα μια φορά στην πλευρά του Τζέιμς Καφετζή...

Συγκεκριμένα, όπως είδαμε στην εκπομπή του ANT1, “Το Πρωινό” στο trailer την ώρα που ο Ηλίας Μπόγδανος μεταφερόταν στο νοσοκομείο ακούστηκε η φωνή του Τζέιμς να λέει: «Λιάκο είμαστε μαζί σου», ωστόσο, στο κανονικό επεισόδιο αυτό δεν προβλήθηκε.

Επίσης, στο συμβούλιου του νησιού κόπηκαν κάποια λόγια του Τζέιμς και αυτό έγινε αντιληπτό από τους χρήστες του Twitter και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Αρκετοί, λοιπόν, τα έβαλαν τόσο με την παραγωγή του Survivor, αλλά και με τον Γιώργο Λιανό, αφού την ώρα του συμβουλίου είπε ότι θα δώσει τον λόγο στον Τζειμς και κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ ή τουλάχιστον κόπηκε στο μοντάζ.