Survivor 4 - highlights 13/4: Το ατύχημα του Μπόγδανου, τα "καρφιά" της Ελένης και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - highlights 13/4: Το ατύχημα του Μπόγδανου, τα

Στο χθεσινό 13/4 επεισόδιο του Survivor 4, είδαμε εντάσεις, καβγάδες, "καρφιά", αλλά και το τραυματισμό του Ηλία Μπόγδανου. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Αυτά είναι τα highlights 13/4 του Survivor 4

Ο Τριαντάφυλλος ξεσκέπασε την στρατηγική του Κώστα

Σε ξεσκέπασμα της στρατηγικής του Κώστα Παπαδόπουλου προχώρησε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέφερε πως ο αντίπαλός του επιθυμεί να ξεφορτωθεί τον Γιώργο Κόρομι, οδηγώντας τον προς την αποχώρηση.

Οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν αρκετά να σχολιάσουν μετά το συμβούλιο του νησιού, με ένα εκ των βασικών θεμάτων να αφορά τον νέο καβγά του «Ντάφυ» με τον «Κόρο».

Ο τραγουδιστής, όμως, εστίασε στον Κώστα και τη δήλωσή του, ότι ο «Κόρο» είναι ένας αγαπητός παίκτης, κάτι που στην αρχή προκάλεσε την αντίδρασή του. Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος θεωρεί πως το συγκεκριμένο σχόλιο του Κώστα έγινε, ώστε να επηρεαστεί ο Νίκος Μπάρτζης και να δώσει υποψήφιο τον «Κόρο», έχοντας την ασυλία.

Ο «Ντάφυ», άλλωστε, πιστεύει πως ο αντίπαλός του δεν είναι αγαπητός στον κόσμο και, για αυτό το λόγο, τόνισε πως το σχόλιο του Κώστα ήταν στρατηγικό, ώστε να διώξει το συμπαίκτη του.

Παππάς κατά Τζέιμς: "Αν εσύ είσαι πουτ@@@ μια φορά, εγώ είμαι δέκα"

«Βολές» εναντίον του Τζέιμς Καφετζή έριξε για ακόμη μια φορά στο Survivor ο Αλέξης Παππάς, με τον τελευταίο να συνεχίζει τις «βαριές» εκφράσεις εναντίον του αντιπάλου του, θέλοντας να τον δει να εκτοπίζεται από το παιχνίδι.

Οι δυο τους είχαν έναν πολύ έντονο διάλογο και στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού, με τον Αλέξη να αναφέρει ένα περιστατικό με το ψάρι, που κέρασε και μετά... ξαναπήρε ο Τζέιμς, ενώ αμέσως μετά τον χαρακτήρισε και ως «σάπια ντομάτα».

Κι ενώ ο Τζέιμς με τον Νίκο διακωμωδούσαν το περιστατικό στην παραλία, ένα νέο πήρε σειρά. Ο Τζέιμς, συγκεκριμένα, δανείστηκε από την κόκκινη ομάδα την ψησταριά, αλλά καθυστέρησε να τη γυρίσει, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Αλέξη.

«Αν εσύ είσαι πουτ@@@ μια φορά, εγώ είμαι δέκα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα, προειδοποιώντας τον αντίπαλό του για ακόμη μια φορά.

Ασημακόπουλος: "Να μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και χοντρή"

Οι προμήθειες ήρθαν στην παραλία του Survivor, λίγο πριν τον δεύτερο αγώνα ασυλία που σας έχουμε ενημερώσει σχετικά με το ποια ομάδα κερδίζει,και οι παίκτες των δύο ομάδων ενθουσιάστηκαν, αλλά ο Γιώργος Ασημακόπουλος... το παράκανε λίγο με τις εκφράσεις του.

Ο λόγος, για τον οποίο τόσο οι «Μπλε» όσο και οι «Κόκκινοι» χάρηκαν με αυτά που είδαν ήταν, ότι μέσα στις προμήθειες υπήρχαν και 24 πατάτες, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά. Ήταν λογικό, επομένως, όλοι να χαρούν τα μέγιστα με την ενίσχυση αυτή των προμηθειών.

Ο Ασημακόπουλος, βέβαια, εξέφρασε... λίγο περισσότερο την χαρά του, όπως συνηθίζει με το φαγητό. «Θα πάρουμε τις πατάτες να τις μετρήσουμε ποιος την έχει πιο μεγάλη και πιο χοντρή», είπε κρατώντας μία από αυτές, κερδίζοντας το σχόλιο της ημέρας. Αν μπερδευτήκατε, πάντως, για τις πατάτες μιλούσε...

Ελένη για Μαριαλένα: "Μου ζήτησε να ψηφίσουμε τον Τζέιμς"

Ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως... δε σταματά πουθενά, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να επιθυμεί να επεκτείνει την κλίκα του, στέλνοντας τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην Ελένη Χαμπέρη, ώστε να την πείσει να ψηφίσει τον Τζέιμς στο συμβούλιο.

Η Ελένη θέλησε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα, για να αναφέρει το εν λόγω περιστατικό, που έλαβε τόπο στο συμβούλιο στο προχθεσινό επεισόδιο. Σύμφωνα με την ίδια, η Μαριαλένα την πλησίασε και τη ρώτησε ποιον παίκτη σκόπευε να ψηφίσει.

Η Ελένη απάντησε πως θέλει να ψηφίσει αγωνιστικά, αλλά η Μαριαλένα της ζήτησε... να το δει αλλιώς, καθώς θα ήταν καλύτερο να ψηφίσει τον Τζέιμς ως αδύναμη παίκτρια.

Αυτό, φυσικά, θα εξυπηρετούσε και την κλίκα εντός της κόκκινης ομάδας, με την Ελένη να σκέφτεται λογικά πως ο Αλέξης και ο Τριαντάφυλλος βρίσκονται πίσω από όλο αυτό το σκηνικό, δείχνοντας πως συνεχίζουν να προσπαθούν να επηρεάσουν ψηφοφορίες.

Έκανε συζήτηση... μόνη της γύρω από τη φωτιά η Μαριαλένα

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει από άλλους παίκτες να βλέπουμε επικές στιγμές στο Survivor, αλλά αυτή την φορά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν η πρωταγωνίστρια, με την ίδια να μιλά... μόνη της στην καλύβα, παριστάνοντας πως κάνει κουβέντα με την υπόλοιπη μπλε ομάδα.

Η ημέρα του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας ξημέρωσε - σας έχουμε ενημερώσει ποια ομάδα κερδίζει -και οι δύο πλευρές ετοιμάζονται για τη μεγάλη «μάχη», ώστε να μην μπουν στη διαδικασία να ψηφίσουν στο συμβούλιο. Η Μαριαλένα θέλησε να μιλήσει στην μπλε ομάδα για τη σημασία της νίκης, αλλά άπαντες... την αγνόησαν κι έφυγαν.

Κάπως έτσι, η ίδια άρχισε να μιλά μόνη της, με τον Γιώργο Ασημακόπουλο μονάχα να της μιλά μαζί με τον Τριαντάφυλλο. Ο πρώτος, δε, ανέφερε πως ορισμένοι παίκτες, όπως ο «Κόρο», ο Παύλος και η Ελένη έχουν δείξει έναν άλλο χαρακτήρα, μετά την αλλαγή των ομάδων.

Η Ελευθερίου έβγαλε κλέφτες τον Τζέιμς και το Νίκο

Σε μια απίστευτη κίνηση προχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου στο Survivor, με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να επιχειρεί για ακόμη μια φορά να βγάλει κλέφτες τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, έχοντας ως αφορμή... ένα αντιανεμικό.

Η τραγουδίστρια μίλησε το πρωί για το εν λόγω περιστατικό, αναφέροντας πως από το προηγούμενο βράδυ έψαχνε το αντιανεμικό της, βρίσκοντάς το τελικά το επόμενο πρωί στο σημείο, όπου οι δύο παίκτες κοιμούνται, μαζί με τα σκεπάσματά τους. Το αποτέλεσμα ήταν να ζητήσει εξηγήσεις.

Ο Τζέιμς και ο Νίκος ισχυρίστηκαν, ότι καθένας νόμιζε πως το αντιανεμικό ανήκε στον άλλο, με αποτέλεσμα να το έχουν στα σκεπάσματα. Ο πρώτος, δε, τόνισε πως η Ελευθερία, με τις ευλογίες... του Αλέξη θέλησε να δημιουργήσει κλίμα εναντίον της δυάδας, κατηγορώντας τους ως κλέφτες για το αντιανεμικό.

Παύλος και Ελένη κατηγορούν ανοιχτά Αλέξη και Ντάφυ: "Είστε ανθρωποφάγοι"

Ο Αλέξης Παππάς επιχειρεί με κάθε τρόπο να «μαγειρέψει» τις ψήφους στο Survivor, με άπαντες να βγάζουν στη σέντρα τον ίδιο, τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριαλένα για αυτό το λόγο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση στην παρουσίαση του αγωνίσματος ασυλίας, στο οποίο σας έχουμε ενημερώσει ποιος κερδίζει!

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε, όπως συνηθίζει, τις δύο ομάδες και έδωσε το λόγο, με την Ελένη πρώτη να βρίσκει το θάρρος να μιλήσει, όπως έκανε και μπροστά στις κάμερες, για την προσέγγιση της Μαριαλένας στο συμβούλιο, θεωρώντας πως το περιστατικό αυτό έχει τη «σφραγίδα» του Αλέξη Παππά.

Ο τελευταίος αρνήθηκε οποιαδήποτε ανάμιξη και απάντησε με εκφράσεις εναντίον της παίκτριας. «Βρήκες ξαφνικά μιλιά και σου πάει ροδάνι», της είπε, με τον Παύλο Γαλακτερό να σπεύδει να την υπερασπιστεί και να πει σε Αλέξη και Τριαντάφυλλο, ότι είναι «ανθρωποφάγοι» και δε θέλει καν να τους βλέπει. Στη συζήτηση, φυσικά, βρέθηκε και η προσπάθεια της Ελευθερίας να βγάλει... κλέφτες τον Τζέιμς και τον Νίκο, με τους δύο τελευταίους να ρίχνουν επίσης τις «βολές» τους στον Αλέξη.

Ο Κώστας ειρωνεύτηκε τον Τριαντάφυλλο: "Σκεφτόμουν όλο το βράδυ πως το κάνει"

Λίγο πριν ξεκινήσει ο δεύτερος αγώνας ασυλίας στο επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Κώστα Παπαδόπουλο καθώς είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Ο Κώστας δεν έχασε ευκαιρία και θέλησε να ειρωνευτεί για ακόμη μια φορά τον Τριαντάφυλλο!

"Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν τι κάνει ο Τριαντάφυλλος και ενώ είναι 6 φορές υποψήφιος έχει καταφέρει και μένει μέσα! Κι εκεί που ξημέρωνε βρήκα τη λύση! Η λύση είναι οι ευχαριστίες. Ευχαριστώ την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μποτσουάνα που έχω κάποιους συγγενείς κι εκεί και πιστεύω πως μετά από αυτές τις ευχαριστίες θα μείνω μέσα", δήλωσε χαρακτηριστικά με τον Τριαντάφυλλο να είναι φανερά ενοχλημένος με όλο αυτό!

"Κώστα μου ειρωνεύτηκες για άλλη μια φορά και αυτό είναι εις βάρος σου! Πρόσεχε τι λες στον κόσμο γιατί οι ειρωνείες είναι ότι χειρότερο", απάντησε ο Ντάφι.

Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.

Ο Τζέιμς μπουγέλωσε τον Μπάρτζη! Τον...έλουσε με παγάκια

Τρελό γέλιο πρόσφεραν στο αγώνισμα ασυλίας - που σας έχουμε ενημερώσει ποιος κερδίζει- του Survivor ο Τζέιμς Καφετζής και τον Νίκος Μπάρτζης, με τον πρώτο να μπουγελώνει το δεύτερο, δείχνοντας το επίπεδο, όπου βρίσκεται η φιλία τους.

Οι φίλοι, άλλωστε, συνηθίζουν να κάνουν πλάκες μεταξύ τους και αυτή ακριβώς είναι η σχέση των δύο παικτών. Ο Νίκος είχε μόλις αγωνιστεί και θέλησε να βγάλει όλα τα χώματα από πάνω του, καθώς είχαν φτάσει μέχρι και στα μάτια του.

Ο Τζέιμς, εκεί, ανέλαβε δράση και... τον έλουσε ολόκληρο, προκαλώντας γέλιο με την κίνησή του, αφού πρώτα του έκανε το κλασικό αστείο, όπου ζητάμε από τον φίλο μας να κοιτάξει αλλού.

Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Δυναμική ήταν η απάντηση από την μπλε ομάδα, η οποία κυριαρχώντας απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του αγωνίσματος, κέρδισαν άξια τη δεύτερη ασυλία για την εβδομάδα, γλιτώνοντας να βρεθούν για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση.

Οι «Μπλε» ήταν αποφασισμένοι μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα, βγάζοντας υποψήφιο αργότερα στο συμβούλιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, κάτι που αποτυπώθηκε στο στίβο μάχης.

Εκμεταλλευόμενοι τα δικά τους ματσαρίσματα και όποια πλεονεκτήματα είχαν, πήραν τη μεγάλη νίκη. Το αποτέλεσμα ήρθε με σκορ 10-5, με την μπλε ομάδα να παίρνουν την ασυλία, αναγκάζοντας τώρα τους «Κόκκινους» να ψηφίσουν στο συμβούλιο και να θέσουν επίσης δύο παίκτες υπό κίνδυνο, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί!

Επέστρεψε ο Ηλίας Μπόγδανος από το νοσοκομείο

Ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, είδε το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος πήρε τον πόντο και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Αφού έχασαν οι κόκκινοι και πήγαν να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία, ο Ηλίας επέστρεψε για να αγωνιστεί και αυτός!

"Είμαι καλά και μπορώ να αγωνιστώ", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος!

Νικητής της ατομικής ασυλίας ο Ηλίας Μπόγδανος

Λίγο μετά την νίκη της Μπλε ομάδας στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, οι Κόκκινοι οδηγήθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο στίβο για να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία!

Αφού επέστρεψε κι ο Ηλίας Μπόγδανος από το νοσοκομείο, οι παίκτες τα έδωσαν όλα για να κερδίσουν το κολιέ της ατομικής ασυλίας και να μην μπορούν να ψηφιστούν!

Ο παίκτης που τελικά κατάφερε να κερδίσει ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος!

Τζέιμς για Παππά: "Ρε είναι γελοίος ο τύπος"

Λίγο μετά την νίκη της μπλε ομάδας στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, Μπλε και κόκκινοι μεταφέρθηκαν στα πρόχειρα καταλύματά τους και ξεκίνησαν τις συζητήσεις για το τι θα γίνει στο σημερινό συμβούλιο του νησιού!

Η Νικολέτα Μαυρίδη ισχυριζόταν πως δεν θα την πείραζε να ψηφιστεί καθώς στους τελευταίους αγώνες δεν έχει φέρει νίκες και αυτό ήταν η αφορμή για να ξεκινήσουν όλα!

Τζέιμς και Αλέξης ξεκίνησαν μια συζήτηση στην οποία ο Ροδίτης παίκτης υποστήριξε πως δεν θα ψήφιζε τη Νικολέτα αν ήταν στην κόκκινη ομάδα καθώς θεωρεί πως υπ'άρχουν άλλοι παίκτες πιο αδύναμοι!

Λίγο αργότερα ακούστηκε ο Αλέξης να λέει για τον Τζέιμς το ακριβώς αντίθετο από αυτό που είπε, γεγονός που τον έβγαλε από τα ρούχα του και είπε χαακτηριστικά: "Ρε ο τύπος είναι γελοίος!", αναφερόμενος στον Παππά!

Η Μαριαλένα "κάρφωσε" τον Τζέιμς για μαγείρεμα της ψηφοφορίας

Λίγο πριν την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού, επικράτησε ένας χαμός ανάμεσα κυρίως στον Τζέιμς την Μαριαλένα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Η παίκτρια της Μπλε ομάδας αποκάλυψε πως ο Τζέιμς πλησίασε παίκτη της Κόκκινης ομάδας με σκοπό να "μαγειρέψει" την ψηφοφορία της ομάδας τους. Εκείνη ισχυρίστηκε πως ο Ροδίτης πρότεινε σε παίκτη της Κόκκινης ομάδας να καθοδηγήσει τις ψήφους με σκοπό να βγουν υποψήφιοι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου.

Ενώ στην αρχή δεν ήθελε να αποκαλύψει το όνομα του παίκτη, λίγο αργότερα και έπειτα από πίεση των Κόκκινων αποκάλυψε πως το άτομο αυτό ήταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Ο Γιώργος παραδέχτηκε πως ποτέ δεν θυμάται να έγινε τέτοιου είδους συζήτηση και ένας καβγάς άνευ προηγουμένου ξεκίνησε στο Συμβούλιο.

Τριαντάφυλλος, Κώστας, Ελευθερία και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι παίκτες της Κόκκινης ομάδας μετά την ήττα τους στον αγώνα της δεύτερης ασυλίας, κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση!

Από την κάλπη έβγαλαν τον Τριαντάφυλλο Χατζηνικολάου, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε την ατομική ασυλία έδειξε την Ελευθερία Ελευθερίου!

Από τη μεριά τον Μπλε υποψήφιος από την κάλπη ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης έδειξε τον Παύλο Γαλακτερό!