Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Με σκορ 10-5...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Νικήτρια η Μπλε ομάδα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Δυναμική ήταν η απάντηση από την μπλε ομάδα, η οποία κυριαρχώντας απόλυτα σε όλη τη διάρκεια του αγωνίσματος, κέρδισαν άξια τη δεύτερη ασυλία για την εβδομάδα, γλιτώνοντας να βρεθούν για ακόμη μια φορά σε δύσκολη θέση.

Οι «Μπλε» ήταν αποφασισμένοι μετά την ήττα στο πρώτο αγώνισμα, βγάζοντας υποψήφιο αργότερα στο συμβούλιο τον Κώστα Παπαδόπουλο, κάτι που αποτυπώθηκε στο στίβο μάχης.

Εκμεταλλευόμενοι τα δικά τους ματσαρίσματα και όποια πλεονεκτήματα είχαν, πήραν τη μεγάλη νίκη. Το αποτέλεσμα ήρθε με σκορ 10-5, με την μπλε ομάδα να παίρνουν την ασυλία, αναγκάζοντας τώρα τους «Κόκκινους» να ψηφίσουν στο συμβούλιο και να θέσουν επίσης δύο παίκτες υπό κίνδυνο, όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από το πρωί!

Νικήτρια η Μπλε ομάδα

Survivor 4: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Ηλίας Μπόγδανος - Τον πήρε το ασθενοφόρο

Κατάθεση ψυχής έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος στο αγώνισμα ασυλίας του Survivor, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να βλέπει το πόδι του να σκίζεται την ώρα, που έπαιζε, αλλά στο τέλος να παίρνει τον πόντο.

Πρόκειται, όπως γνωρίζουμε, για έναν εκ των κορυφαίων αγωνιστικά για την ομάδα του, αλλά η ατυχία του χτύπησε την πόρτα στην αναμέτρηση με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Ηλίας είδε το δεξί του πόδι να σκίζεται σε ένα εμπόδιο - θα του στοιχίσει την παραμονή του στο παιχνίδι;-, αλλά συνέχισε μέχρι τέλος και, μάλιστα, πήρε τον πόντο και πανηγύρισε έξαλλα. Στη συνέχεια, όμως, διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο, καθώς έπρεπε να κάνει ράμματα. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι... ξενέρωσε, με το αίτημά του να τρέξει ακόμη μια φορά να μην ικανοποιείται.