Survivor 4: Ο Μπάρτζης προκάλεσε τον Σάκη να βγουν κι αυτοί μαζί στον τάκο!

Χαμός αν είναι και ο Τζέιμς με τον Παππά υποψήφιοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Μπάρτζης προκάλεσε τον Σάκη να βγουν κι αυτοί μαζί στον τάκο!

Το θέμα της κοινής παρουσίας του Αλέξη Παππά και του Τζέιμς Καφετζή ως υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor φαίνεται πως δεν αφορά μόνο τους δύο παίκτες, καθώς σε αυτούς θα λύσουν τις διαφορές τους και ο Σάκης Κατσούλης με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Γιώργος Λιανός συγκέντρωσε τους δύο παίκτες λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας και ανέφερε, σχετικά με το αίτημα του Αλέξη και του Τζέιμς, ότι δεν μπορούν στην παρούσα φάση να βρεθούν μόνο δύο παίκτες στον τάκο και μπορούν να είναι υποψήφιοι μόνο στην περίπτωση, που χάσουν και οι δύο ομάδες, με το σύνολο να φτάνει στους τέσσερις.

Ο Αλέξης το αποδέχθηκε, αλλά ο Τζέιμς είπε πως θέλει να το συζητήσει με την ομάδα του, με τον πρώτο αλλά και τον Σάκη να τον κατηγορούν για οπισθοχώρηση στην υπόσχεσή του.

Κάπου εκεί, ο Νίκος πήρε το λόγο και είπε στον Σάκη, τον Αλέξη και τον Τζέιμς να βρεθούν και οι τέσσερις ως υποψήφιοι προς αποχώρηση, ώστε να φανεί ποιους συμπαθεί τελικά ο κόσμος. Θα μιλάμε για... μητέρα των μαχών, αν συμβεί κάτι τέτοιο και μέχρι την Τετάρτη (21/4) η αγωνία θα κορυφωθεί.

Όσα ειπώθηκαν στο σερέμονι

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση σήμερα 19/4 στο Survivor

Όπως ήδη σας έχουμε γράψει οι Μπλε θα συνεχίσουν τα σερί τους στις νίκες και θα πάρουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, άρα οι Κόκκινοι θα πρέπει να παίξουν το παιχνίδι της ατομικής ασυλίας και να πάνε στο συμβούλιο με αναμμένες δάδες για να ακολουθήσουν την διαδικασία που όλοι ξέρουμε ώστε να βγάλουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση!

Η αλήθεια είναι, πως οι περισσότεροι περιμένουν πως στον τάκο θα βγει ο Αλέξης Παππάς, αφού στο χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε τον Τζέιμς να βγουν προτεινόμενοι προς αποχώρηση μαζί και να αφήσουν το κοινό να επιλέξει ποιος θα μείνει και ποιος όχι στο παιχνίδι.

Ωστόσο, οι αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr που ποτέ δεν πέφτουν έξω αναφέρουν πως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση θα είναι ο Τριαντάφυλλος! Στα κλασικά τους οι Κόκκινοι, δεν αλλάζουν με τίποτα αυτή την επιλογή! Ο Ντάφυ έχει σπάσει κάθε ρεκόρ σε αυτό! Λέτε να τα καταφέρει και αυτή την φορά;

Πληροφορίες για το τι γίνεται στον δεύτερο αγώνα ασυλίας δεν έχουμε ακόμα, αλλά το μόνο που προκύπτει από τα... συμφραζόμενα είναι πως αν χάσουν ξανά οι Κόκκινοι, πάλι Παππά θα δούμε στον τάκο μαζί με τον φίλο του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils