Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας

Με σκορ 10-5...

Survivor 4: Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας
Survivor 21.04.2021 23:48
Από Youweekly Team

Εξιλέωση είναι αυτή, που πήρε η κόκκινη ομάδα στο αγώνισμα επικοινωνίας του Survivor, καταφέρνοντας επιτέλους να βγάλει την πολυπόθητη αντίδραση και να νικήσει σε ένα ματς με μεγάλη ένταση την μπλε, όπως σας είαχμε ενημερώσει από το πρωί!

Οι δύο πλευρές μπήκαν αποφασισμένες, με το έπαθλο να έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Μετά από τις αλληλοκατηγορίες, που προέκυψαν για το θέμα του Τριαντάφυλλου, οι «Κόκκινοι» έμαθαν πως θα μιλήσουν μέσω μηνυμάτων με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ενώ οι «Μπλε» θα λάμβαναν βιντεοσκοπημένα μηνύματα.

Η κόκκινη ομάδα, όμως, φαίνεται πως είχε τελικά το κίνητρο και μετά το 4-3 υπέρ της μπλε, προηγήθηκε με 7-4 χάρη σε ένα σερί 4-0, ενώ τελείωσε στο 10-5, παίρνοντας και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Νικήτρια η Κόκκινη ομάδα

Ο Κώστας δίκασε τον Τριαντάφυλλο: "Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις;"

Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποφάσισε να «δικάσει» τον Τριαντάφυλλο, μετά την νέα υποψηφιότητα του ιδίου και των Παππά-Ασημακόπουλου στο Survivor, τονίζοντας πως δε γίνεται τόσο καιρό να λέει πως δεν ήθελε να φύγει και τώρα να ζητά από τον κόσμο να τον διώξει.

Ο ζαχαροπλάστης της μπλε ομάδας βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό σε μεγάλη κόντρα με τον τραγουδιστή, νιώθοντας πως αυτή την φορά, όπως είπαν και άλλοι παίκτες, προχωρά σε μια κίνηση στρατηγικής, ώστε να μείνει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι.

«Τόσο καιρό μας έλεγε να βγεις με τους άλλοτς στον τάκο και τώρα ζητάς να φύγεις; Όχι, θα παλέψεις. Αν φύγει, βέβαια, ο Ασημακόπουλος και όχι ο Τριαντάφυλλος, την πατήσαμε», ανέφερε μπροστά στην κάμερα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 - Σύντροφος Παππά: «Είπε ότι αν την 25η Μαρτίου έχει βγει από το παιχνίδι, θα μου ζητήσει να παντρευτούμε»

Survivor 4: Η "κλεψιά" που έδωσε τη νίκη στους Μπλε στο χθεσινό αγώνισμα

Share