Survivor 4: Πλάνταξε ΠΑΛΙ στο κλάμα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Έχει ζοριστεί πολύ...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πλάνταξε ΠΑΛΙ στο κλάμα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ξέσπασε πάλι σε κλάματα!

Ο αγαπημένος παίκτης θέλει πάρα πολύ να κερδίσουν το συγκεκριμένο αγώνισμα, καθώς θέλει να μιλήσει με την οικογένειά του που του έχει λείψει πάρα πολύ.

Τον συγκεκριμένο παίκτη βέβαια τον έχουμε δει τελευταία να λυγίζει αρκετά συχνά μπροστά στην κάμερα και αυτό κάπως μας ανησυχεί, καθώς φαίνεται πως είναι πολύ ευάλωτος ψυχολογικά!

Τα κλάματα του Μπόγδανου

Είναι ο Ηλίας Μπόγδανος φαβορί του Survivor 4;

Κι αν το καλοσκεφτείτε, πόσος καιρός έχει μείνει για τον τελικό του φετινού Survivor; Πολύ λίγες και καθημερινά η γνώμη του κοινού και τα στατιστικά των παικτών αλλάζουν ραγδαία.

To Survivor φέτος έχει "τεμαχίσει" κανονικά και με τον νόμο τον ανταγωνισμό καθώς τα ποσοστά που κάνει είναι συγκλονιστικά, ασχέτως αν κάποιες ημέρες έτυχε το MasterChef να το περάσει... Έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες, αλλά τον θρόνο του δεν τον χάνει.

Εκτός από το ότι συζητιούνται καθημερινά spoils για αποχωρήσεις, νικήτριες ομάδες κλπ (δείτε εδώ μιας και το έφερε η κουβέντα ποια ομάδα παίρνει την πρώτη ασυλία σήμερα 19/4), συζητιέται έντονα και το ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής! Η αλήθεια είναι πως φέτος τα πράγματα από την άποψη "αγωνιστικό κομμάτι" είναι πεσμένα. Δεν έχουμε και Ντάνους αλλά με τον καιρό κάτι κάνουν κι αυτοί...

Πρώτο φαβορί για να κατακτήσει το φετινό έπαθλο των €100.000 ευρώ παραμένει ο Ηλίας Μπόγδανος (5.50) ενώ έχουμε ανατροπή στην δεύτερη θέση που ανέβηκε ξανά ο Τζέιμς Καφετζή με απόδοση 6.50! Στην 3η θέση, βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος, με απόδοση 7.00!

Καλά γι' αυτό δεν σχολιάζω... Όχι ότι έχω κάτι με τον Ντάφυ, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βλέπουμε ένα ριάλιτι επιβίωσης κι αν μη τι άλλο αν ο Τριαντάφυλλος δεν είχε κάποιον να του μαγειρεύει και να κερδίζει τα αγωνίσματα επάθλου για να τρώει δεν θα επιβίωνε ούτε μια μέρα...

Αν δεν είχε γίνει αυτό με τον Κόρο που δεν του έδινε φαγητό δεν νομίζω να είχε πορωθεί τόσο το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, το Youweekly.gr σας αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες τι συνέβη πριν από την κάμερα και εξόργισε τον Κόρο... δεν το έχει γράψει κανείς άλλος...