Survivor 5: Έχει φύγει ήδη από την Ελλάδα - Οι αναρτήσεις που "πρόδωσαν" την είσοδο της στο παιχνίδι

Αλαλούμ με την συμμετοχή της

Άλλοι λένε πως μπαίνει, άλλοι λένε πως όλα είναι "φούμαρα" για την τηλεθέαση του Survivor 5. Μπορεί η ίδια να μην έχει πει ούτε κουβέντα για την συμμετοχή της στο παιχνίδι, ωστόσο, αν δεν ίσχυε για αρχή, θα είχε βγει ήδη να το διαψεύσει, αφού το όνομα της παίζει καθημερινά σε sites και τηλεόραση.

Μάλιστα, ήδη έχει φύγει από την Ελλάδα και σύμφωνα με τα όσα γράφονται βρίσκεται στον ενδιάμεσο σταθμό για πτήσεις προς το νησί του Άγιου Δομίνικου με απευθείας πτήσεις για Punda Cana, μια από τις πιο τουριστικές περιοχές του νησιού της Καραϊβικής.

Expand player

Αυτή θα μπει στο Surivor 5 και βρίσκεται στην Ζυρίχη

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο! Όπου λοιπόν υπάρχει καπνός λένε πως υπάρχει και φωτιά. Άρα δεν γίνεται ενώ όλοι λένε πως σίγουρα μπαίνει στο Survivor και έχει βγει μέχρι και το ποσό που θα λαμβάνει εβδομαδιαίως από τον Ατζούν... να μην μπει τελικά.

Ορισμένα δημοσιεύματα μάλιστα, αναφέρουν πως η μητέρα της με τις δηλώσεις που έκανε, απλά ήθελε να ρίξει στάχτη στα μάτια για να παραμείνει μυστήριο η συμμετοχή της.

Η Κάτια Ταραμπάνκο λοιπόν, μετά την αποτυχημένη της προσπάθεια σε ρόλο παρουσιάστριας αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Ζυρίχη. Το μοντέλο βρέθηκε στο Old Fashion Bar, στο κέντρο της πόλης όπου απόλαυσε όμορφες στιγμές μαζί με την παρέα της. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε και μερικά stories.

Να σημειωθεί για όσους δεν γνωρίζουν, η Ζυρίχη αποτελεί ενδιάμεσο σταθμό για πτήσεις προς το νησί του Άγιου Δομίνικου με απευθείας πτήσεις για την Punda Cana.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Θανάσης Μπέλλος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Survivor 5: Δύσκολες ώρες για τον πατέρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, Δημήτρη