Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Θανάσης Μπέλλος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πιο χαρούμενος από ποτέ δίπλα στην οικογένειά του

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Θανάσης Μπέλλος - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Τον Θανάση Μπέλλο τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο φετινό Survivor 5. Ο ίδιος κατάφερε να μην μείνει απαρατήρητος καθώς κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών ωστόσο το ταξίδι του στο ριάλιτι επιβίωσης δεν κράτησε για πολύ αφού ο ίδιος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Πιο συγκεκριμένα, είχε τραυματιστεί σε αγώνισμα στο κεφάλι και παρ' όλο που δεν ήταν σοβαρός τραυματισμός, ο ίδιος δεν ένιωθε καλά. Έτσι, ο παίκτης του Survivor έφτασε πριν από λίγο στην Ελλάδα όπου η κάμερα του YouWeekly.gr απαθανάτισε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Η επιστροφή του Θανάση Μπέλλου στην Ελλάδα

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Θανάση Μπέλλου
Survivor 5: Επέστρεψε ο Μπέλλος
Επέστρεψε ο Θανάσης Μπέλλος
Γύρισε στην Ελλάδα ο Μπέλλος

Αυτή είναι η γυναίκα του Θανάση Μπέλλου - Καστανή με ωραίο χαμόγελο

Ο Θανάσης Μπέλλος είναι ένας από τους παίκτες του Survivor 5 που έχει ξεχωρίσει και σχολιαστεί έντονα. Το γεγονός ότι είναι μεγάλος σε ηλικία αλλά πέταξε για Άγιο Δομίνικο και μπήκε στους στίβους μάχης έκανε τρομερή εντύπωση ειδικά στους φανατικούς τουιτεράδες - δείτε πως πάει και αγωνιστικά.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μοναδική φορά που ο Μπέλλος έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση, αφού έχει παίξει σε τηλεπαιχνίδι του ΣΚΑΙ και μάλιστα μαζί με την γυναίκα του.

Ο Θανάσης και η σύζυγος του Μαρίνα ήταν ένα από τα ζευγάρια που κάθισε στο πλατό του My man can - Άρα γνώριζε τον Γιώργο Λιανό - και πέρασε από διάφορες δοκιμασίες οι οποίες αφορούσαν τη σχέση τους.

Η σύζυγος του παίκτη του Survivor φαίνεται να είναι μια πολύ γλυκιά και όμορφη γυναίκα και θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι ήρεμη προσωπικότητα.