Survivor 5: «Πονούσα πάρα πολύ...κάτι δεν πήγαινε καλά» - Η αναφορά του Μπέλλου στο πρόβλημα της υγείας του

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πονούσα πάρα πολύ...κάτι δεν πήγαινε καλά» - Η αναφορά του Μπέλλου στο πρόβλημα της υγείας του

Στον χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 είχαμε δει τον Θανάση Μπέλλο να ανακοινώνει τόσο στους υπόλοιπους παίκτες όσο και στον Γιώργο Λιανό πως επιθυμεί να αποχωρήσει λόγω της υγείας του που τον ανησυχεί.

Έτσι από τα πρώτα κιόλας λεπτά του αποψινού επεισοδίου ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι αποκάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον εαυτό του καθώς ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Πονούσα πάρα πολύ μέσα στο στήθος μου σε κάθε βήμα που έκανα»

Οι δηλώσεις του Θανάση Μπέλλου στο Survivor 5

Αποκλειστικό: Συμφώνησε με τον Ατζούν - Φεύγει για Survivor 5 πολυσυζητημένη παρουσιάστρια

Μπορεί πολλοί να έλεγαν πως το φετινό Survivor 5 θα είναι αποτυχία, αφού πέρσι τις τελευταίες εβδομάδες πριν τον τελικό σημείωνε σχετικά χαμηλά νούμερα σε τηλεθέαση συγκριτικά με τον ανταγωνισμό, ωστόσο έκανε την ανατροπή και βγαίνει μέχρι στιγμής πρώτο στην prime time ζώνη, παρόλο που κοντράρεται άσχημα με το MasterChef 6.

Ωστόσο, του Ατζούν δεν του φτάνει αυτό! Θέλει ο φετινός κύκλος να μην κινδυνεύει από πουθενά και να έχει σίγουρη τη νίκη των ποσοστών. Για αυτό οι νέοι παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να είναι πραγματική "φωτιά", όπως έχω πληροφορηθεί από πολύ έγκυρο πρόσωπο.

Μάλιστα, πολύ σύντομα θα δούμε να πέφτει στους στίβους μάχης και μια πρώην παίκτρια που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και κυρίως από το twitter που μέχρι και μετά την αποχώρηση της οι χρήστες συνέχιζαν να την αποθεώνουν.

Αυτή η παρουσιάστρια μπαίνει στο Survivor 5

Αυτή η παίκτρια λοιπόν... όχι δεν είναι η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά μια άλλη που μπορεί να μην συγκρίνεται μαζί της αγωνιστικά, ωστόσο, το πείσμα της και η θέληση της την έκαναν να είναι σίγουρο φαβορί του τελικού, παρόλο που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο - όπως έχει γίνει γνωστό - , η οποία το τελευταίο διάστημα δηλώνει παρουσιάστρια, καθώς παρουσίαζε την εκπομπή Glam Wars που κόπηκε ακαριαία λόγω άθλιων ποσοστών τηλεθέασης.

Μπαίνει στο Survivor 5 η Κάτια Ταραμπάνκο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog και του Youweekly.gr, το μοντέλο συμφώνησε 13/1 με τον Ατζούν Ιλιτζαλί βάζοντας τις τελευταίες υπογραφές και αναμένεται να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο το Σαββατοκύριακο. Στο παιχνίδι ωστόσο, θα την δούμε ενδεχομένως την επόμενη Κυριακή, όπου θα μπει για να δυναμώσει την Κόκκινη ομάδα.

Συντονιστείτε λοιπόν γιατί εκτός από μεγάλες ανατροπές στο Survivor 5, θα έχουμε σίγουρα και πολλούς τσακωμούς!