Σε σοκ στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του Survivor 5

Όντως τώρα;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Σε σοκ στον ΣΚΑΙ με τα νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας του Survivor 5

Η αλήθεια είναι πως ο ΣΚΑΙ είχε καιρό να δει τέτοια ποσοστά τηλεθέασης! Η πρεμιέρα του Survivor 5 αποδείχθηκε "χρυσορυχείο" για το κανάλι του Φαλήρου αφού ο ανταγωνισμός ούτε που το πλησίασε...

Το ριάλιτι κατάφερε στην πρώτη μέρα προβολής του να "κλέψει" κόσμο τόσο από την σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, όσο κι από το Ρουκ Ζουκ Special του ΑΝΤ1. Και τα δυο αυτά project σημείωναν κορυφαία νούμερα στην prime time ζώνη της Κυριακής αλλά εχθές 26/12, έμειναν πίσω.

Θρίαμβος για τον ΣΚΑΙ το πρώτο επεισόδιο του Survivor 5

Ο ΣΚΑΙ κατάφερε να βγει πρώτος στο δυναμικό κοινό αφού έφτασε μέχρι το απίστευτο 27,6% (19,4-27,5-30,3-21,5-25,6-30,4-29,6-25-25,1-27,3-34,5-29,9-26,7-33,4-34,4). Η επιτυχία του ήταν αναμενόμενη, η αλήθεια είναι, από την στιγμή που με το που ξεκίνησε το twitter πήρε φωτιά (δείτε εδώ ποιος είναι ο νέος Ντάφυ για τους τηλεθεατές).

Prime time

  • ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ Special 18.1
  • ΑΝΤ1: Δες τα ρε Ελλάδα όλα αυτά 14,6
  • STAR: Μόνος στο σπίτι 11,2
  • ΣΚΑΙ: Survivor 5 - πρεμιέρα 27,6
  • Mega: Η γη της Ελιάς 15,3
  • Mega: Ολική επαναφορά 5,7
  • OPEN: Χριστούγεννα στην πόλη των θαυμάτων 2,8
  • ALPHA: Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και το κοντός 8,3
  • ALPHA: The bachelor 3 5.9

Το θέμα τώρα είναι, θα καταφέρει να κρατήσει τα ποσοστά του τόσο υψηλά ή απλά ήταν ο ενθουσιασμός της πρώτης φοράς; Εδώ είμαστε για να το δούμε...

Μπαίνουν 3 παίκτες από παλιότερα Survivor - Τα ονόματά τους

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο λίγες ώρες από την πρεμιέρα του Survivor αλλά στο στρατηγείο του Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έτοιμοι να βγάλουν τους κρυμμένους άσους που έχουν στο μανίκι τους για να ενισχύσουν, αν και όταν χρειαστεί, το παιχνίδι επιβίωσης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του okmag.gr, από τα πρόσωπα που ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι τις επόμενες εβδομάδες και έχουν πάρει το «πράσινο φως» για να βρεθούν στην παραλία του Άγιου Δομίνικου είναι η Κατερίνα Δαλάκα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σακης Κατσούλης.

Ήταν αρχές του Δεκέμβρη όταν ο προνοητικός, Τούρκος παραγωγός ήρθε στην Αθήνα και τους συνάντησε για να ταχτοποιήσουν τις όποιες εκκρεμότητες για να είναι όλα έτοιμα ώστε να ταξιδέψουν και να βοηθήσουν στην πλοκή του παιχνιδιού.

Κάποιοι, μάλιστα, λένε πως ένας ακόμη παίκτης έχει δεχτεί πρόταση για να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Ωστόσο, από την μεριά του το ρεπορτάζ δεν επιβεβαιώνεται. Μένει τώρα να δούμε πότε θα δοθεί εντολή από τον Ατζούν να μπουν οι νέοι παίκτες.