Survivor 5: Θρίαμβος για τους Μαχητές - Σε απελπισία οι Διάσημοι

8o σερί πείνας στην ομάδα τους

Άλλη μία νίκη έφεραν οι Μαχητές στην ομάδα τους, στο σημερινό αγώνισμα του Σαββάτου, 6/3 στο Survivor. Η ομάδα έχει πάρει τα πάνω της μετά από μία δύσκολη περίοδο που έχουν βιώσει σαν ομάδα, και όπως φαίνεται είναι δυνατή και "σαρώνει" τα πάντα.

Η είσοδος ωστόσο των νέων παικτών θα διατηρήσει αυτό το ωραίο κλίμα ή θα φέρει νέες ταραχές; Αυτό είναι κάτι που δεν μπορούμε με σιγουριά να πούμε από τώρα καθώς θα φανεί στη συνέχεια.

Expand player

Οι Διάσημοι, έχουν φανερά απελπιστεί με την πείνα, που είναι ένα από τα βασικότερα προβλήματα τους και στο να φέρουν νίκη, μιας και είναι πολύ αδύναμοι. Θα καταφέρουν να σπάσουν το σερί των Μαχητών;

Τα πρώτα λόγια μετά τη νίκη των Μαχητών

Με δάκρυα σχεδόν στα μάτια, μίλησαν μετά την ήττα τους στο παιχνίδι επάθλου φαγητού, οι Διάσημοι. Η ομάδα τους είναι εμφανώς καταβεβλημένη και η ψυχολογία τους είναι στα τάρταρα μετά τις απανωτές τους ήττες.

Χαμός και φωνές στην καλύβα των Διάσημων - Στο επίκεντρο η Μυριέλλα

Με φωνές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, το Σάββατο 5/3, στην καλύβα των Διασήμων, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη, που όπως είδαμε συγκίνησε αρκετά την αντίπαλη ομάδα μιας και άλλο περίμεναν να είναι το αποτέλεσμα.

Τα είχαν μάλλον μαζεμένα πολύ καιρό, και έτσι η συμπεριφορά της Μυριέλλας, όπως φαίνεται εξόργισε για ακόμα μία φορά τους κόκκινους και άρχισαν τις φωνές μέσα στο βράδυ. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια και οι υποδείξεις της Μυριέλλας στον Τάκη για το πως θα κοιμηθεί ώστε να μην ροχαλίζει, και εκεί "άναψαν" τα αίματα ξανά μεταξύ τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Αποχώρησε ένας κοντινός μου άνθρωπος...» - Βαθιά θλίψη για τη Σοφιάννα

Survivor 5: «Μπήκα στο παιχνίδι με 5 κιλά plus...» - Ο Σάκης Αρσενίου αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε