Survivor 5: «Είχα προαίσθημα ότι...» - Η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη "σπάει" την σιωπή της για την Σοφιάννα

Όσα είπε για την σχέση που ανέπτυξε το αγόρι της με την συμπαίκτριά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Είχα προαίσθημα ότι...» - Η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη

Από το Survivor 5 αποχώρησε χθες 2/3 ο Γιάννης Τσολάκης και σήμερα το πρωί 3/2 η σύντροφός του, Κατερίνα, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love It τόσο για την γνωριμία και σχέση τους όσο και για την σχέση που είχε αναπτύξει ο Γιάννης με την Σοφιάννα, μιας και πολύ υποστήριζαν ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Οι δηλώσεις της συντρόφου του Γιάννη Τσολάκη για την σχέση του με την Σοφιάννα στο Survivor 5

«Ο Γιάννης είναι πολύ αληθινό και καλό παιδί, δε θα έμπαινε ποτέ στη διαδικασία να δημιουργήσει ίντριγκες. Ήμουν σίγουρη για την πορεία του στο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή. Είχα προαίσθημα από την πρώτη στιγμή που βγήκε υποψήφιος ότι θα αποχωρήσει. Δε ξέρω γιατί, το ένιωθα μέσα μου, ήταν σαν να το ζητούσε πάρα πολύ. Ήξερα ότι θα ήταν ο Γιάννης εκείνος που θα αποχωρήσει. Ήταν σαν να το ζητούσε ο ίδιος να αποχωρήσει.

Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός άνθρωπος και έβλεπα στο βλέμμα του ότι κάτι τον έχει κουράσει πολύ. Ίσως ήταν η πείνα, το ότι δεν είχαμε καθόλου επικοινωνήσει; Είμαστε αρκετό καιρό μαζί, είμαστε πάνω από μισό χρόνο μαζί. Όταν μου έλεγε ότι θα μπει στο παιχνίδι, γελούσαμε, νομίζω δε το είχε πιστέψει 100%. Έβλεπα όμως ότι ήταν μια εμπειρία που θέλει να ζήσει και του είπα ότι θα είμαι μαζί του από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλο αυτό», κατέληξε η σύντροφος του Γιάννη Τσολάκη.

Έντονη ανησυχία για την υγεία του - Φωτογραφίες που σοκάρουν

Μπορεί ο Γιάννης Τσολάκης να αποχώρησε από το Survivor μετά από ψηφοφορία όμως η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική από αυτή που φάνηκε στη τηλεόραση!

Συγκεκριμένα σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό πως ο Γιάννης Τσολάκης ήθελε να αποχωρήσει από το Survivor κυρίως λόγω πείνας αλλά και του γεγονός πως δεν είχε επικοινωνία με άτομα της οικογένειάς του αλλά και φίλους του!

Ωστόσο ήταν κοινή απόφαση με τους γιατρούς ο Γιάννης Τσολάκης να αποχωρήσει όσο πιο άμεσα γίνεται από το Survivor. Και έτσι κι έγινε, μόνο που η παραγωγή και ο Ατζούν δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση η αποχώρηση να είναι οικειοθελής. Και ο λόγος πως πλέον δεν μπορεί να βάλει νέους παίκτες στο παιχνίδι, ενώ ήδη υπάρχουν πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις.

Έτσι στήθηκε το να χάσουν οι Μαχητές την Δευτέρα, όπως σας αποδείξαμε νωρίς το πρωί της Πέμπτης και στην συνέχεια ενημέρωσαν τους στενούς συγγενείς του Γιάννη Τσολάκη να μην τον ψηφίσουν διότι έπρεπε να αποχωρήσει. Γι' αυτό και πήρε χαμηλό ποσοστό στην ψηφοφορία αποχώρησης και βγήκε τελευταίος.

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Τσολάκης έχασε πάρα πολλά κιλά στο Survivor και η εικόνα του από το τελευταίο επεισόδιο θυμίζουν άνθρωπο που πάσχει από νευρική ανορεξία. Προς Θεού ο Γιάννης δεν έχει κάποιο τέτοιο ζήτημα αλλά τα πολλά κιλά που είχε χάσει έκαναν τους γιατρούς να σημάνουν συναγερμούς. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως τις τελευταίες μέρες άνθρωποι της παραγωγής ώστε να πείσουν τον Πυροσβέστη να μην αποχωρήσει οικειοθελώς και να φανεί σαν κανονική αποχώρηση του έδιναν να τρώει για να διατηρηθεί στα πόδια του. Άλλωστε ο Γιάννης Τσολάκης ήταν ξεκάθαρος πως αν δεν φάει θα φύγει οικειοθελώς και ας πλήρωνε τις ρήτρες που έπρεπε να πληρώσει.

Δείτε φωτογραφίες του εδώ.