Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης;

Δεν το περίμεναν!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ποιος παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης;

Οι παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5, στο σύνολο ήταν 4. Μετά λοιπόν και τα 2 αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας, ένα βήμα πριν την αποχώρηση ήταν οι εξής: Βρισηίδα και Μυριέλλα ενώ την Δευτέρα έχασαν οι Μαχητές και έβγανα προτεινόμενους προς αποχώρηση τον Σπύρο και τον Γιάννη.

Ωστόσο, μετά από την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού, έγινε γνωστό πως ο παίκτης που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης, ήταν ο Γιάννης Τσολάκης, επιβεβαιώντας για ακόμη μια φορά τα spoils του Youweekly!

Η αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor 5

Ποιος είναι ο Γιάννης Τσολάκης και τι συγγένεια έχει με την Ελένη Τσολάκη

Είναι 31 ετών και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Κοινωνική Πολιτική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και μετά σε ιδιωτικό ΙΕΚ, δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθημερινού magazino στην τηλεόραση. Τα καλοκαίρια εργάζεται ως πυροσβέστης και τους χειμώνες ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αλεξανδρούπολη, ενώ όπως γράφτηκε είναι ξαδέρφια με την Ελένη Τσολάκη.

Φέτος το καλοκαίρι εργάστηκε ως πυροσβέστης στις πυρκαγιές της Βαρυμπόμπης. Έχει αντικρύσει αρκετές «σκληρές» εικόνες λόγω επαγγέλματος, οπότε δηλώνει πανέτοιμος να «επιβιώσει» στον Άγιο Δομίνικο. Είναι πολύ ευαίσθητος, αυθόρμητος και παρορμητικός. Αν κάτι δε φοβάται στην ζωή του αυτό είναι η… δουλειά!

Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Τσολάκη και με την Ελένη Τσολάκη