Survivor 5: Ήρθαν κοντά Τσολάκης και Σοφιάννα - Στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

«Λύγισε» στην σκέψη ότι θα φύγει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ήρθαν κοντά Τσολάκης και Σοφιάννα - Στιγμιότυπα στη δημοσιότητα

To Twitter το έχει... τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Εδώ και λίγο καιρό έχει ακουστεί έντονα πως η Σοφιάννα και ο Τσολάκης έχουν έρθει πολύ κοντά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με το παραπάνω στο σημερινό (1/3) επεισόδιο του Survivor 5.

Ο Τσολάκης είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος φεύγει), και έτσι η Σοφιάννα εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που την κάνει να αισθάνεται πως υπάρχει ζωή και έξω από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα ο σκηνοθέτης δεν δίστασε να δείξει και μερικά πλάνα, στα οποία οι δυο τους έρχονται αρκετά κοντά στην καλύβα.

Οι στιγμές της Σοφιάννας και του Τσολάκη στο Survivor 5

«Σκοτωμός» μετά το συμβούλιο με Ασημίνα και Τσολάκη

Η κατάσταση στο Survivor 5 μόνο εύκολη δεν είναι για τις δύο ομάδες και αυτό αποτυπώνεται σε κάθε έκφανση της καθημερινότητάς τους, ειδικά όταν λένε... μαζικά τα παράπονά τους στον Γιώργο Λιανό, στο πλαίσιο του συμβουλίου του νησιού.

Μπορεί οι νίκες να φέρνουν προσωρινή ηρεμία σε αυτόν, που τις κατακτά, αλλά όταν πάει το παραμικρό πάει στραβά, τότε ξεκινούν εκ νέου οι διαμάχες μεταξύ των κλικών, που σχηματίζονται. Και από τη στιγμή που οι Μαχητές έχουν δείξει πόσο μεγάλη ένταση μπορούν να σημειώσουν μεταξύ τους, μπορούμε να περιμένουμε τα πάντα.

Η χθεσινή (28/2) ήττα μόνο αδιάφορη δεν πέρασε για την μπλε ομάδα. Κι αυτό, γιατί αναγκάστηκε να ψηφίσει παίκτες προς αποχώρηση. Ο Γιάννης Τσολάκης και ο Σπύρος Μαρτίκας έχουν τεθεί στην κρίση του κοινού μαζί με Βρισηίδα και Μυριέλλα για τους Διάσημους κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι αυτός, που θα σταματήσει... τη δίαιτα της καρύδας και θα γυρίσει στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του τελευταίου συμβουλίου και μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Βρισηίδας, μάθαμε και τους άλλους τρεις υποψηφίους και η ένταση δεν έλειψε. Στο τέλος του συμβουλίου, ο Μαρτίκας ακούγεται επί της ουσίας να ζητά από τον κόσμο να ψηφίσει τον Γιάννη Τσολάκη, λέγοντας πως είναι πολύ καλός του φίλος.

Αυτό δεν άρεσε, φυσικά, σε όλους. Η Σοφιάννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου νόμιζαν, ότι έχουν τον πυροσβέστη με το μέρος τους, με την πρώτη μάλιστα να έχει φανεί πως είχε μαζί του... μια παραπάνω οικειότητα μαζί του. Από τότε, όμως, που εκείνος πλησίασε περισσότερο τη Μαίη και η Σοφιάννα έδειξε τα νεύρα της, ο Γιάννης απομακρύνθηκε και το νέο «χτύπημα» ήταν τα καλά λόγια, που αντάλλαξε με το μεγάλο της αντίπαλο.

Το αποτέλεσμα ήταν, μετά το συμβούλιο, τα δύο κορίτσια να τα βάλουν μαζί του. Κι επειδή η Ασημίνα τα λέει όλα... χωρίς περιστροφές, τον «στόλισε» κανονικά. «Άνδρας είσαι εσύ ρε;... διαβάστε την συνέχεια εδώ!