Survivor 5 - highlights 14/3: "Κόλαση" στον Άγιο Δομίνικο! Πήγαν να πιαστούν στα χέρια πολλές φορές

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, αφού είχαμε πολλούς τσακωμούς! Αρχικά πολλά καρφιά έπεσαν από τους Μαχητές, μετά πισώπλατα μαχαιρώματα από τους Διάσημους, όμως ο χαμός έγινε στο συμβούλιο, όπου όλοι οι συμπαίκτες του κατηγόρησαν τον Καραγκούνια.

Τα 14/3 highlights του Survivor 5

Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη...»

Ασημίνα Χατζηανδρέου και Γιώργος Κατσαούνης βρίσκονται σε μια απίστευτη κόντρα από εχθές, καθώς ξέσπασε ένας απίστευτος καβγάς ανάμεσά τους, με αφορμή τον τελευταίο αγώνα flag race που έπαιξαν μαζί και έχασαν. H παίκτρια των μαχητών θέλησε να απευθυνθεί στην κάμερα για να μιλήσει για το που την βρίσκει η επόμενη μέρα αλλά και για το αν την έχει επηρεάσει το γεγονός.

Expand player

Λίγο αργότερα, οι Διάσημοι σχολιάζοντας τον καβγά των αντιπάλων τους είπαν πως θεωρούν ότι είναι πολύ παιδικός και σίγουρα, σύντομα, θα ξαναγίνουν φίλοι όπως και πριν.

«Έχω συνηθίσει τις κωλοτούμπες του Κατσαούνη», είπε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χατζηανδρέου για την συμπεριφορά του συμπαίκτη της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου ''ξεμπρόστιασε'' τον Μαρτίκα - «Θέλει να είναι στην επικαιρότητα...»

Μια πολύ έντονη συμπεριφορά έχει παρατηρηθεί στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 από τον Σπύρο Μαρτίκα,, που για να είμαστε ειλικρινείς σαν πολύ να έχει κρατήσει όλο αυτό.

Οι Διάσημοι έχουν αρχίσει να πιστεύουν πως όλο αυτό πρόκειται περί σχεδίου που έχει να κάνει με στρατηγική πίσω από τα όσα λέει και κάνει ο Σπύρος Μαρτίκας, με την Βρισηίδα Ανδριώτου να αποκαλύπτει τα όσα έχει καταλάβει.

«Εγώ θα πω ότι η κακή διαφήμιση είναι κι αυτή διαφήμιση. Κάθε φορά που έχουμε ένα θέμα, ο Σπύρος ξυπνά άλλο θέμα μόνος του και παίρνει η μπάλα κι εμάς. Όσο περισσότερο μιλάμε για τον Σπύρο, τόσο περισσότερη τηλεθέαση του δίνουμε. Αυτό πιστεύω πως είναι το σχέδιό του. Επειδή είναι αυτός υποψήφιος κι όσο μιλάμε για αυτόν, ο κόσμος αυτόν θα ψηφίζει.

Όταν ξέρει ότι θα είναι υποψήφιος, θέλει να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας. Γιατί αν δεν χάναμε την ασυλία, αυτό με τον Στάθη δεν θα το σχολίαζε ποτέ. Αλλά επειδή χάσαμε ασυλία, βγήκε υποψήφιος και σχολιάστηκε το θέμα για να ασχοληθούμε μαζί του κι οι Κόκκινοι στις προσωπικές συνεντεύξεις. Για να είναι στην επικαιρότητα της εβδομάδας», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ο Μαρτίκας ''έσβησε'' απ'τον χάρτη τον Σχίζα - «Θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας...»

Ο παίκτης των Μαχητών φαίνεται πως έχει ανοίξει μια τεράστια κόντρα με τον Στάθη Σχίζα της κόκκινης ομάδας με τα ''πυρά'' που ανταλλάσσονται να κάνουν τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να καλύπτουν καθημερινά τα κεφάλια τους, μη και τους πετύχουν.

Σε ένα ακόμα ξέσπασμα προέβη, λοιπόν, ο Σπύρος Μαρτίκας λίγο πριν την έναρξη του σημερινού δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας, κατά το οποίο τα έβαλε ξανά με τον νεότερο παίκτη της κόκκινης ομάδας, μιλώντας με πολύ ''αιχμηρά'' λόγια.

«Πίστεψέ με, θα χρειαστείς πολλά μαθήματα ανδρείας για να μάθεις πραγματικά την έννοια του άνδρα. Η ασέβειά σου, το θράσος σου και η προκλητική συμπεριφορά σου, ενώ είσαι μόνο μία εβδομάδα στο παιχνίδι, πραγματικά δείχνουν την απίστευτη ανανδρία σου.

Από εμένα θα ακούτε μόνο αλήθειες, γυμνές, ατόφιες αλήθειας για να στέκεστε αντιμέτωποι με τους εαυτού σας, με τα λεγόμενά σας, τη στάση ζωή σας, τις πράξεις σας μέσα σε ένα παιχνίδι που υποφέρουμε όλοι. Ηρεμήστε διάσημοι», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Τα ''καρφιά'' της Μαίης στην Ασημίνα και τον Κατσαούνη - «Ο ένας να εκμεταλλεύεται τον άλλο...»

Μετά τα σχόλια της Ασημίνας για τον καβγά που είχε με τον Γιώργο Κατσαούνη, η συμπαίκτριά τους Μαίη θέλησε, να πάρει τον λόγο και να πει την δική της άποψη για το περιστατικό το οποίο ξεκάθαρα της θυμίζει, όπως είπε μια «θεατρική παράσταση».

«Χθες στο συμβούλιο ήμουν ανάμεσα τους και ήταν λες και βλέπω μία θεατρική παράσταση μόνο το φαγητό μου έλειπε, ένα ποπκόρν, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι έχουν γίνει πάρα πολλές κωλοτούμπες και από μεριά της Ασημίνας και από μεριά του Κατσαούνη.

Φαίνεται ότι αυτό που είχαν δεν ήταν ποτέ αληθινό και ήταν ξεκάθαρα για να έχουν κάποιους ψήφους παραπάνω…. και ο ένας να εκμεταλλεύεται τον άλλο, τι να πω μπορεί σε τρεις μέρες να τους ξαναδούμε κολλητούς και να κοιμούνται αγκαλιά» είπε χαρακτηριστικά η Μαίη.

Προσβολές ανάμεσα σε Μαρτίκα και Καραγκούνια - Τον είπε απατεώνα

Για την έκρηξη που είχε στο αγώνισμα ασυλίας, πήγε να ζητήσει συγγνώμη από τη Μαίη Εμμανουηλίδου ο Τάκης Καραγκούνιας στον πάγκο των Μαχητών.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν τον είπε "επαγγελματία συγγνωμάκια" με τον Τάκη να ξεσπά: «Με είπε για άλλη μια φορά ότι είμαι επαγγελματίας συγγνωμάκιας ενώ αυτός είναι ένας επαγγελματίας δοσίλογος. Ρωτά τι λένε οι παίκτες πίσω από την πλάτη του. Όταν μπήκα μέσα με ρώτησε τι λέει για αυτόν η ομάδα του. Δεν είναι άνθρωπος εμπιστοσύνης και δεν είναι τυχαίο που η ομάδα του έρχεται σε προστριβές μαζί του. Εγώ είμαι άνθρωπος και ζητώ συγγνώμη. Αυτός είναι επαγγελματίας ανακατωσούρας. Κακώς μιλώ για να του δίνουμε αξία. Δεν σου επιτρέπω να μου μιλάς έτσι».

«Είσαι πραγματικά επαγγελματίας συγγνωμάκιας και κρύβεσαι από πίσω. Προκαλείς συνέχεια εντάσεις… Δεν θα ξεχάσει κανείς από την ομάδα σου το στημένο που είπες για το κουλό. Το ποιος είναι ψεύτης, κλέφτης κι απατεώνας φαίνεται» του απάντησε ο Σπύρος.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας

Οι δυο ομάδες έπαιξαν σε μπαράζ και flag race, με την νίκη να κατακτούν τελικά οι Μαχητές, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας

Το δεύτερο αγώνισμα ατομικής ασυλίας κέρδισαν οι Μαχητές οι οποίοι είναι ασφαλείς και θα καταλήξουν μόνο με δύο παίκτες υποψήφιους προς την κρίση του κοινού. Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας έπρεπε, λοιπόν, να αγωνιστούν οι Διάσημοι για να κριθεί ποιος είναι αυτός που θα είναι υποψήφιος και ποιος δεν κινδυνεύει με αποχώρηση την Τετάρτη 16/3.

Το αποκαλυπτικό ατύχημα της Βρισηίδας Ανδριώτου - «Βλέπω ένα άσπρο πράγμα και ήταν ο κ@λος της...»

Κατά την διάρκεια του αγωνίσματος για την δεύτερη ασυλία η Βρισηίδα Ανδριώτου είχε ένα άκρως αποκαλυπτικό ατύχημα που μπορεί να μην είδαμε όμως ο Άρης Σοϊλέδης φρόντισε να μας το πει.

Πιο συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διασήμων έχασε το μαγιό της , το οποίο δεν πρόλαβε να μαζέψει αφήνοντας τους παίκτες με την απορία.

«Βγαίνει η Βρισηίδα από την πισίνα με το … Βλέπω ένα άσπρο πράγμα και λέω που είναι το μαγιό της; Κι ήταν ο κ@λος της», είπε με χιούμορ ο Άρης Σοϊλέδης με την Βρισηίδα να απαντά με αμηχανία: «Δεν προλάβαινα και μάζευα συνέχεια το μαγιό».

Η Κάτια έδωσε "στεγνά" Ναυσικά, Άρη και Απόστολο - «Στήνουν ψηφοφορίες με τους μπλε...»

H Κάτια Ταραμπάνκο σχολιάζοντας την ατομική ασυλία που κέρδισε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ''έδωσε'' στεγνά την συμπαίκτριά της, τον Άρη Σοϊλέδη και τον Απόστολο Ρουβά, κατηγορώντας τους ότι στήνουν ψηφοφορίες με την μπλε ομάδα για να μπορέσουν να διώξουν αδύναμα άτομα από τους Διάσημους.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 βρέθηκαν Μαχητές και Διάσημοι για να μπορέσουν μετά την ήττα τους να ψηφίσουν τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση που θα κάνουν παρέα στον Σπύρο Μαρτίκα που βρίσκεται ήδη στον ''τάκο''.

Υποψήφιες προς αποχώρηση, λοιπόν, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Τζο Μαριδάκη και η Κάτια Ταραμπάνκο, επιβεβαιώνοντας το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο συμβούλιο - Ούρλιαζε ο Καραγκούνιας

Πανικός στην ομάδα των Κόκκινων μετά την σφοδρή σύγκρουση που υπήρξε ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια.

O Τάκης του ανέφερε πως αν δεν αναθεωρήσει για όσα του είπε νωρίτερα, θα απευθυνθεί σε δικηγόρο. Από την άλλη ο Σπύρος του απάντησε ακόμα σε πιο έντονο ύφος. Εκείνη τη στιγμή η Βρισηίδα αποχώρησε από το Συμβούλιο γιατί ένιωσε αδιαθεσία κι όταν επέστρεψε μαζί με την Κάτια αποκάλυψαν μια φράση που άκουσαν πως είπε ο Τάκης για την Ευρυδίκη. «Αυτό που είπες ήταν πολύ άσχημο. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε»

Ο Τάκης έγινε έξω φρενών και ζήτησε από την παραγωγή να παίξουν όσα είπε. Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου καθώς ο ίδιος ανέφερε πως δεν χρησιμοποίησε τέτοιες εκφράσεις και δεν εννοούσε όσα είχε αναφέρει ο Βαλάντης για την Ευρυδίκη. «Δεν μπορώ θα φύγω… Δεν με κατηγορήσατε που με παρομοιάσατε με έναν τοξικό άνθρωπο; Είπες ότι είπα όσα ανέφερε ο ακατανόμαστος. Με το ψέμα ζείτε. Δεν ξαναμιλώ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 - spoiler: Έχει ζητήσει 3 φορές να αποχωρήσει και την κρατάνε με το ζόρι...

Survivor 5 - spoiler: "Άντε γαμ@@ ξεφτιλισμένε..." - Άσχημο επεισόδιο με τον Απόστολο Ρουβά