Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ανατροπή; Δεν θα το λέγαμε...

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5, oι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τον παίκτη που θα ήθελαν να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση. Μετά από ένα πολύ έντονο συμβούλιο, με τα ''καρφιά'' των παικτών να ''πέφτουν'' βροχή, ο Γιώργος Λιανός αναγκάστηκε να διακόψει τις όποιες συγκρούσεις είχαν δημιουργηθεί, καθώς τα μέτωπα που ήταν ανοιχτά ήταν πολλά και η διαδικασία της ψηφοφορίας είχε καθυστερήσει.

Ο παίκτης που βγήκε υποψήφιος από την κάλπη, συγκεντρώνοντας τουλάχιστον έξι ψήφους, ήταν για άλλη μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο ίδιος δεν φάνηκε να ταράζεται καθώς από τα λεγόμενα των συμπαικτών του, μάλλον, το είχε καταλάβει...

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor 5

Παραλίγο να ''σκοτωθούν'' Μαρτίκας και Καραγκούνιας

Φαίνεται πως στον πόλεμο, τον έρωτα και... το Survivor, όλα επιτρέπονται. Η πείνα έχει καταβάλει άπαντες, μαζί με τις υπόλοιπες δύσκολες συνθήκες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να σημειώνονται περιστατικά, που υπό κανονικές προϋποθέσεις δε θα υπήρχε περίπτωση να τα δούμε.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε μεγάλη ένταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, είτε μεταξύ τους είτε στις ίδιες τους τις τάξεις. Κάθε περιστατικό μπορεί να γίνει αφορμή για ένα μεγάλο καβγά, που θα κάνει ακόμη πιο «βαριά» την κατάσταση, με τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν τώρα τους πιο μεγάλους αγώνες για την επιβίωσή τους.

Για την κόκκινη ομάδα, μάλιστα, η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη, που και μια νίκη στα «παιχνίδια της Καραϊβικής» μπορεί να βοηθήσει. Αυτό έγινε και την Πέμπτη (3/3), όταν στο κουίζ της εβδομάδας νίκησαν και απόλαυσε κάθε παίκτης από 20 λουκουμάδες, παίρνοντας μια ανάσα για το επόμενο έπαθλο φαγητού, στο οποίο παρεμπιπτόντως γνωρίζουμε ήδη τον νικητή -δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε το επεισόδιο-.

Ένα άλλο περιστατικό, όμως, «αμαύρωσε» το όμορφο κλίμα στα «παιχνίδια της Καραϊβικής», φέρνοντας τις δύο ομάδες στο όριο της σωματικής βίας. Η μπλε ομάδα δεν ήθελε να χάσει το έπαθλο, αλλά αναγκάστηκε να γυρίσει άπραγη στην καλύβα. Τότε, προκειμένου να προκαλέσει ένταση στους Διάσημους, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε με έναν απαξιωτικό τρόπο, ως προς το έπαθλο που μόλις είχαν κερδίσει.

Συγκεκριμένα... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr