Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Η αλλαγή που έγινε και δεν πρόσεξε κανείς...εκτός από τους χρήστες του Twitter

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Με σκορ 6 - 5 σε ένα δύσκολο απαιτητικός διπλό αγώνα κέρδισαν οι Διάσημοι στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο οποίος τους έδωσε το δικαίωμα να είναι ασφαλείς στο επερχόμενο συμβούλιο του νησιού. Όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους στον σημερινό στίβο, ωστόσο, δυστυχώς οι Μαχητές δεν τα κατάφεραν, αφού ο αγώνας κρίθηκε στην λεπτομέρεια, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το spoiler που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Ο αγώνας ήταν αρκετά δύσκολος με έναν πολύ διαφορετικό στόχο που δεν έχουμε ξαναδεί, ο οποίος όμως, όπως φάνηκε, δεν βοηθούσε κατά πολύ τους παίκτες, με αποτέλεσμα η παραγωγή να λάβει γρήγορα τα μέτρα της. Αυτό φυσικά δεν το είδαμε εμείς, αλλά το παρατήρησαν οι χρήστες του Twitter και μάλιστα είχαν και αποδεικτικά στοιχεία.

Η νίκη των Διασήμων στο Survivor 5

Η αλλαγή στο αγώνισμα που ''σχεδόν'' κανείς δεν παρατήρησε

Η παίκτρια που έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι 3 φορές

Πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως παίκτρια θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor 5 λόγω ψυχολογικής πίεσης, αφού δεν αντέχει άλλο να βρίσκεται στην παραλία με τους συμπαίκτες της.

Το κλίμα είναι πολύ άσχημα στην ομάδα των Μαχητών και ήδη έχει πει τρεις φορές στην παραγωγή πως θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα, ωστόσο δεν την αφήνουν γιατί... δείτε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr