Survivor 5 - spoiler 13/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Έχουμε το χρώμα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 13/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας! Έχουμε το χρώμα

Όλη τους τη δύναμη θα βάλουν απόψε 13/3 Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor 5 με σκοπό να κερδίζουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Οι μπλε είναι φαγωμένοι οπότε θα πάνε με σιγουριά στο αγώνισμα, ενώ οι κόκκινοι θέλουν να συνεχίζουν τις νίκες στις ασυλίες όπως την προηγούμενη εβδομάδα που έδιωξαν τον Σάββα Κάλφα.

Μπορεί λοιπόν οι Μαχητές να έχουν θετικό πρόσημο το γεγονός ότι έφαγαν, ωστόσο, πριν φύγουν από την παραλία θα δούμε έναν δυνατό τσακωμό. Ο Κατσαούνης για ακόμη μια φορά θα αναστατώσει τους συμπαίκτες τους και εκεί που έδειχνε να τα βρίσκει με την Ασημίνα, τελικά θα καταλήξουν πάλι να τσακώνονται άσχημα. Μάλιστα, οι τόνοι ανάμεσα τους θα ανέβουν και θα γίνουν... μπίλιες με την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα - δείτε το trailer.

Το αγώνισμα του Survivor 5 και η ομάδα που κερδίζει

Survivor spoiler ασυλίας 13/3

Το στοιχείο του σημερινού αγωνίσματος είναι άμμος, λάσπη και νερό! Οι παίκτες θα πρέπει να κουραστούν πολύ και να λερωθούν άλλο τόσο αν θέλουν να πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Εμείς λοιπόν, επικοινωνήσαμε με την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και όπως μας πληροφόρησε η νικήτρια ομάδα έχει βγει και είναι 100% επιβεβαιωμένο. Μπορεί οι Μαχητές να έχουν γεμάτα στομάχια, όμως οι Διάσημοι έχουν περισσότερο πείσμα για αυτό και θα τους κερδίσουν, με αποτέλεσμα στο συμβούλιο του νησιού για δεύτερη εβδομάδα να πρέπει να αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.