Survivor 5 - trailer 13/3: "Είναι γνωστό πανελλαδικά..." - Ο Μαρτίκας ξεφτιλίζει την Ταραμπάνκο

Κόλαση απόψε στον ΣΚΑΙ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - trailer 13/3:

Απόψε 13/3 το βράδυ θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5. Διάσημοι και Μαχητές θα πέσουν στους στίβους μάχης με μανία, ωστόσο, πριν συμβεί αυτό θα έχουμε πολλές εντάσεις στις παραλίες.

Αρχικά το χειρότερο κλίμα επικρατεί στους Μαχητές! Ο Κατσαούνης για ακόμη μια φορά θα αναστατώσει τους συμπαίκτες τους και εκεί που έδειχνε να τα βρίσκει με την Ασημίνα, τελικά θα καταλήξουν πάλι να τσακώνονται άσχημα. Μάλιστα, οι τόνοι ανάμεσα τους θα ανέβουν και θα γίνουν... μπίλιες με την παίκτρια να ξεσπάσει σε κλάματα.

Στη συνέχεια οι δυο ομάδες θα οδηγηθούν στην δύσκολα πίστα που θα πρέπει να παίξουν. Το στοιχείο της είναι άμμος, λάσπη και νερό! Με λίγα λόγια όλοι οι παίκτες θα λερωθούν πολύ αν θέλουν να πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού. Μάλιστα, εμείς σύντομα θα έχουμε και την ομάδα που θα κερδίσει.

Μετά από όλα αυτά και λίγο πριν τελειώσει το επεισόδιο του Survivor 5, Διάσημοι και Μαχητές στο συμβούλιο του νησιού θα βρεθούν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό για να γίνει η ψηφοφορία αποχώρησης! Πριν γίνει όμως η ψηφοφορία θα γίνει χαμός!

Ο Σπύρος Μαρτίκας θα επιτεθεί στην Κάτια Ταραμπάνκο (που πρόσφατα έμαθε για τον πόλεμο στην Ουκρανία) και θα της μιλήσει αρκετά άσχημα, ενώ δεν θα διστάσει να της αναφέρει πως πανελλαδικά έχει δείξει πως έχει κακή πρόθεση. Όπως φαίνεται στο trailer μόνο ο Μισθοφόρος την υποστηρίζει, ενώ δεν ξέρουμε ακόμη αν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες της θα πάρουν θέση.

Όσα θα δούμε σήμερα 13/3 στο Survivor 5