Survivor 5: Ο Κατσαούνης έσταξε φαρμάκι για Τζον και Μυριέλλα - «Τινάζονται στον αέρα»

Καλά πήγε και αυτό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Κατσαούνης έσταξε φαρμάκι για Τζον και Μυριέλλα - «Τινάζονται στον αέρα»

Ο Γιώργος Κατσαούνης στο σημερινό (7/2) επεισόδιο του Survivor 5 είχε μπόλικη όρεξη να πειράξει την Μυριέλλα Κουρεντή και να σχολιάσει τη σχέση της και την μπάντα που έχει δημιουργήσει με τον Γιάννη Λυγνό.

Έτσι, εκείνος και η Ασημίνα, βρήκαν ξύλα στο δάσος τα οποία χρησιμοποίησαν για να φτιάξουν μουσικά όργανα, τα οποία αργότερα θα έφερναν στον αγώνα (δείτε εδώ ποιος τον κερδίζει).

Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης σχολίασε πως η μπάντα των Διάσημων «τινάζεται» στον αέρα, την ώρα που η δική του κάνει χαμό.

Τα σχόλια του Κατσαούνη για τη Μυριέλλα και τον Τζον στο Survivor 5

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η απόλυτη ανατροπή σημειώθηκε στο χθεσινό 7/2 επεισόδιο του Survivor 5 καθώς μετά από 9 παιχνίδια σερί ήττας, οι Μαχητές κατάφεραν και νίκησαν, ανακατεύοντας έτσι ξανά την τράπουλα, μιας και οι Διάσημοι 2 εβδομάδες τώρα πέταγαν από την χαρά τους.

Έτσι λοιπόν, η ομάδα των Μαχητών πήγε στο συμβούλιο του νησιού σαν θεατές, με τους Διάσημους να ήταν αυτοί που βρέθηκαν στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους, εκτός από τη Βρισηίδα, που κέρδισε την ατομική ασυλία.

Τελικά, από την κάλπη βγήκε η Αθηνά, ωστόσο ο Γιώργος Λιανός τους ανακοίνωσε πως για πρώτη φορά θα χρειαστεί να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους, με την Ευρυδίκη λοιπόν να είναι η δεύτερη παίκτρια που βγαίνει στον τάκο μαζί με την Αθηνά.

Πάμε στα αποψινά 7/2 τώρα.... Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει από το πρωί, η ομάδα που νικάει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας είναι και πάλι οι Μαχητές, κάτι που θα προκαλέσει τεράστια ένταση στους Κόκκινους, μιας και θα χρειαστεί ξανά να ψηφίσουν συμπαίκτες τους.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πηγές μας, από την κάλπη πρόκειται να βγει ο Λάμπρος και η Μυριέλλα, για τους γνωστούς πλέον λόγους. Αναφορικά τώρα με την Βρισηίδα, εκείνη θα δώσει Απόστολο, μιας και τα άτομα που μένουν είναι η Ναυσικά -που και νίκες φέρνει και εντάσεις δεν προκαλεί- και ο Άρης -με τον οποίο ναι μεν τσακώθηκε χθες, ωστόσο είναι ο παίκτης που φέρνει με τεράστια διαφορά τις περισσότερες νίκες-.

Μέχρι στιγμής τα ονόματα αυτά είναι επιβεβαιώμενα, ωστόσο επειδή το Survivor είναι πράγματι το παιχνίδι των ανατροπών, αν αλλάξει κάτι εδώ θα είμαστε φυσικά να σας ενημερώσουμε!