Survivor 5 spoiler 7/2: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Διάσημοι ή Μαχητές

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 7/2: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε την δεύτερη ασυλία

Η εβδομάδα στο Survivor ξεκίνησε με την ανατροπή μεγατόνων! Για πρώτη φορά φέτος, στο χθεσινό 6/2 επεισόδιο, η ομάδα των Διάσημων που έχασε την ασυλία έθεσε δυο υποψήφιους προς αποχώρηση από την κάλπη.

Αθηνά και Ευρυδίκη βρίσκονται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού κι έχουν ακόμη να βγάλουν σίγουρα έναν από ατομική ασυλία. Η Βρισηίδα που την κέρδισε θα πρέπει να δώσει κάποιον. Πάνε να τους αποδεκατίσουν από την παραγωγή...

Διάσημοι ή Μαχητές απόψε στο Survivor;

Απόψε 7/2 θα παίξουν για την δεύτερη ασυλία. Μπλε και Κόκκινη θα δώσουν σκληρή μάχη για να καταφέρουν να σώσουν την ομάδα τους. Δυστυχώς, όμως, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Youweekly.gr οι Διάσημοι θα είναι αυτοί που πάλι θα χάσουν! Οι Μπλε θα κάνουν 2 στα 2 στις ασυλίες και κάπως έτσι θα πάνε πάλι σαν παρατηρητές στο συμβούλιο του νησιού.

Δύσκολα τα πράγματα για τους Κόκκινους. Θα βγουν πολλά ονόματα στον τάκο. Θα γίνει σφαγή.

Η παραγωγή έξυπνα το πάει... Πάει να τους στείλει όλους για να βάλει γρηγορότερα τους νέους παίκτες μέσα. Υπάρχει ήδη ένας τραγουδιστής που περιμένει μια εβδομάδα τώρα στο ξενοδοχείο για να μπει στο ριάλιτι. Ανυπομονούμε (δείτε εδώ ποιος είναι).

Αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω με UPDATE, αλλά συνήθως η πρώτη εκτίμηση είναι και η τελική.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils