Survivor 5 - αποκλειστικό: Πετάει αυτή την στιγμή για Άγιο Δομίνικο

Βρίσκεται τώρα στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

Survivor 5 - αποκλειστικό: Πετάει αυτή την στιγμή για Άγιο Δομίνικο

Σας το έγραφα εγώ πριν ένα μήνα ακριβώς και κάποιοι γελούσατε! Αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές η νέα προσθήκη του Survivor 5 βρίσκεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και από ώρα σε ώρα ετοιμάζεται να αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο!

Είναι ωραίος, είναι πασίγνωστος καλλιτέχνης και θα φέρει σίγουρα τα πάνω κάτω με την προσωπικότητά του στο νησί!

Ο λόγος για τον Σάκη Αρσενίου, φυσικά που δέχθηκε να πάει Survivor με ένα πολύ καλό ποσό... άνω των 6.000 ευρώ που έχει γραφτεί...

Εννοείται πως δεν θα είναι η μοναδική προσθήκη... Άγιο Δομίνικο θα ταξιδέψει κι ένας ακόμη γνωστός που όμως θα τοποθετηθεί στην ομάδα των Μαχητών...

Τι εστί... Σάκης

Ο Σάκης Αρσενίου γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1987 στην Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Αρχικά ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ενώ αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι, όταν σε μια οντισιόν ανακάλυψαν την εξαιρετική του φωνή. Έτσι, δεν άργησε να κάνει την εμφανιστεί του σε μικρά νυχτερινά κέντρα και πίστες της συμπρωτεύουσας, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Το 2007, σε ηλικία 20 ετών, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να κατηφορίσει για πρώτη φορά προς Αθήνα μεριά. Εκεί, έκλεισε αμέσως συμφωνία με το Caramela, όπου ξεκίνησε να τραγουδά . Ο ενθουσιασμός και η ζωντάνια που τον διακατέχει πάνω στην πίστα, κάνουν τον Σάκη Αρσενίου να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Η σεζόν 2008-2009 θα τον βρει και πάλι στο μαγαζί της λεωφόρου Συγγρού . Το 2009 είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Άνοιξα φτερά”, με τον Σάκη Αρσενίου να ανοίγει φτερά προς την καταξίωση. Ο δίσκος περιείχε 5 τραγούδια, τα οποία και ξεχώρισαν από την αρχή.

Την επόμενη χρονιά, κυκλοφορεί το maxi single “Αμαρτία” με 5 τραγούδια. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του δίσκου που έγινε το σουξέ εκείνης της χρονιάς ήταν το “Σαν την αγάπη μας δεν έχει”.. Το 2011 κυκλοφορεί τα singles “Όλα για όλα” και “Ερωτοχτυπημένος” τα οποία φτάνουν στην κορυφή. Μέσα στο 2012, ο Σάκης Αρσενίου μας εκπλήσσει και πάλι με νέες κυκλοφορίες. Τα singles “Συγκεντρώσου”, “Πάνω κάτω” και “Τι λες” ακούγονται παντού και γίνονται επιτυχίες. Ακολουθούν το 2013 νέα δυναμικά τραγούδια, τα “Δώσε πόνο και “Με κάποιον άλλον” και η δημοτικότητα του Σάκη Αρσενίου ανεβαίνει πολλά επίπεδα.

Συμμετέχει επίσης στο τηλεοπτικό σόου “Dancing with the stars” ., το 2013 κυκλοφορεί έναν συγκεντρωτικό δίσκο με τίτλο “Με κάποιον άλλον” και όλες τις μεγάλες του επιτυχίες μέχρι στιγμής. Η έλευση του 2014 έρχεται με καινούργιες δυνατές επιτυχίες.

To 2015 Ξεκινά μια νέα περίοδος με ολοκαίνουριο single που του εμπιστεύτηκαν ο Βασίλης Καρράς με τον Γαβριήλ Γαβριήλογλου με τίτλο “Μια πληγή”. Από αρχές Μαρτίου εμφανίζεται στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη στο FRANGELICO. Ένα ολοκαίνουριο single ξεκινάει στα ραδιόφωνα με τίτλο “Άδειοι αναπτήρες” και αυτό με την υπογραφή του Βασίλη Καρρά με του Γαβριήλ Γαβριήλογλου .

Το 2018 ο ανανεωμένος Σάκης Αρσενίου και μετά τις εμφανίσεις του στο Frangelico με τον Γιώργο Γιαννιά, εμφανίζεται δισκογραφικά με νέο single και video clip από την Heaven Music με τίτλο “Σε Θέλω Λέμε” και με μια φρέσκια διάθεση μας ξεσηκώνει με την νέα του επιτυχία.

Φέτος, εν έτη 2021 ο τραγουδιστής ψυχαγωγούσε τον κόσμο του Bodega πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils