Είχε γίνει viral στο Tik Tok και μπαίνει στο Survivor 5 - Ασύλληπτο

Θα γίνει viral και μέσα στο παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είχε γίνει viral στο Tik Tok και μπαίνει στο Survivor 5 - Ασύλληπτο

Μετά από την αποκάλυψη μας για την είσοδο ενός πολύ γνωστού τραγουδιστή στο Survivor 5, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, στο παιχνίδι θα μπει και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο των media ο οποίος πριν μερικές εβδομάδες είχε γίνει viral στο Tik Tok.

Αυτός ο Tik Toker μπαίνει στο Survivor 5

Όπως ανέφερε η Μαρία Αντωνά, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φέρεται πως είναι ο νέος παίκτης. Υπέγραψε με την παραγωγή και σύντομα θα ενταχθεί στην ομάδα των Μαχητών.

Ο γνωστός make up & hair artist ξεκίνησε τις σπουδές του στην ηλικία των 18 χρονών στη σχολή κομμωτικής Διαμαντόπουλος στην Κηφισιά, όπου έμεινε εκεί για 2 χρόνια και αποφοίτησε αριστούχος. Στην συνέχεια και σε ηλικία 20 χρονών συνεργάστηκε με την Ρούλα Κορόμηλα και έτσι δυναμικά μπήκε στον χώρο της τηλεόρασης. Σημαντική στιγμή της καριέρας του ήταν η συνεργασία του με τον παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Roberto Cavali...

Έχει ταξιδέψει σε όλη την Ευρώπη και έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το τραγούδι, ενω είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram όπου μετρά πάνω από 100.000 followers.

Ο παίκτης που αποχωρεί πριν την είσοδο του Εμμανούηλ

Σύμφωνα λοιπόν με 100% επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Youweekly.gr, ο Γιωρίκας Πιλίδης αποχώρησε από το Survivor 5. Όπως μας μετέφερε πολύ έγκυρη πηγή, οι γιατροί έβγαλαν το πόρισμα πως δεν μπορεί να επιστρέψει στους στίβους μάχης, με αποτέλεσμα ήδη να έχει πάρει τη έγκριση της παραγωγής και έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να γίνουν οι απαραίτητες διαδικασίες για την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ωστόσο, θα αργήσουμε να την δούμε λογικά, καθώς προτεραιότητα έχουν ο Βαλάντης, ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο Σταμάτης Καλαφατάς.

Αποχώρησε από το Survivor 5 ο Γιωρίκας Πιλίδης

Φέτος και οι δυο ομάδες έχουν αποδεκατιστεί... Μέσα σε 1μιση μήνα έχουν σημειωθεί ήδη 5 οικειοθελείς αποχωρήσεις. Σε λίγο από τους παλιούς παίκτες δεν θα μείνει κανένας, αφού σε σύντομο διάστημα θα μπει ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής, μια αγαπημένη πρώην παίκτρια, αλλά και ένας παίκτης που μέχρι στιγμής παραμένει μυστήριο.