Survivor 5: Ο παίκτης επτασφράγιστο μυστικό - Βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα μπει σύντομα

Κανείς δεν γνωρίζει το όνομα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ο παίκτης επτασφράγιστο μυστικό - Βρίσκεται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και θα μπει σύντομα

Όπως κάθε «Survivor» που σέβεται τον εαυτό του και το κοινό του, έτσι και αυτό σύντομα θα αρχίσει τα πέρα-δώθε! Δηλαδή όσοι παίκτες φεύγουν - ύστερα από ψηφοφορία κοινού - τόσοι θα μπαίνουν. Πιο συγκεκριμένα, αυτή την περίοδο βρίσκονται ήδη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού 5 άτομα που θα μπαίνουν σταδιακά στο παιχνίδι, τα οποία είναι...

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Κάτια Ταραμπανκό: Μία φορά δεν είναι ποτέ αρκετή... θα σκέφτηκε σίγουρα το μοντέλο όταν της πρότειναν να πάρει μέρος ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης και είπε το ναι στην παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι. Η Κάτια Ταραμπανκό, που πρόσφατα είδαμε και σε ρόλο παρουσιάστριας, σύντομα θα μπει στον στίβο μάχης και θα ενισχύσει με τη δύναμη και την ταχύτητά της την ομάδα των Διασήμων. Αξίζει φυσικά να πούμε πως στον περσινό κύκλο ήταν από τις πιο καλές παίκτριες, όμως ένας τραυματισμός τον πρώτο κιόλας μήνα προβολής του «Survivor» έμελε να την αφήσει εκτός ή αλλιώς να τη γυρίσει στην Ελλάδα, ενώ όλοι τη θεωρούσαν φαβορί για τη νίκη. Το σίγουρο είναι πως το κοινό ανυπομονεί να τη δει να κυλιέται στις εξωτικές παραλίες και ήδη έχει φύγει από την Ελλάδα.

Αρης Σοϊλέδης: Ποτέ δεν είναι αρκετοί οι αθλητές στον Αγιο Δομίνικο... και ο Αρης Σοϊλέδης προστέθηκε στο... παρεάκι των Διασήμων. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και αγαπημένος τής ραδιοφωνικής παραγωγού Μαρίας Αντωνά, με την οποία μάλιστα θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, είναι στον Αγιο Δομίνικο και τον βλέπουμε στους στίβους μάχης να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Να θυμίσουμε πως ο Αρης υπήρξε παίκτης του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και τώρα τελευταία της Στεάουα Βουκουρεστίου, που σημαίνει πως οι προπονήσεις του ήταν πάντα απαιτητικές και έχει μάθει να μάχεται μέχρι τελικής πτώσεως. Τέλος, λέγεται πως ήταν από τα πρώτα ονόματα που έριξε μόνος του ο Ατζούν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων όταν ξεκίνησε η παραγωγή του να αναζητά πρόσωπα.

Ο παίκτης επτασφράγιστο μυστικό του Survivor 5

Θωμαΐς Εμμανουηλίδου: Η Θωμαΐς γεννήθηκε στην Καστοριά το 1997 και από μικρή ασχολείται με την κωπηλασία. Συγκεκριμένα έχει το εθνικό ρεκόρ στο ατομικό αγώνισμα για άτομα με ελαφρύ βάρος, ενώ το 2017 ήρθε τρίτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για άτομα κάτω των 23 ετών, κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο. Εχει ακόμα την κατοχή της ένα ασημένιο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018. Η αθλήτρια δέχτηκε πρόταση από το ριάλιτι και συνηθισμένη να ζει σε μεγάλες αγωνιστικές περιόδους λόγω προπονήσεων, είπε αμέσως το ναι.

Ο παίκτης που θα μπει στο Survivor 5 και το όνομα του είναι επτασφράγιστο μυστικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον Αγιο Δομίνικο βρίσκεται αυτή την περίοδο ακόμη ένας παίκτης του οποίου η παραγωγή του πρότζεκτ κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό λόγω του ότι θέλει να εντυπωσιάσει το κοινό. Να σημειωθεί πως μπαίνει σύντομα και ένας πολύ γνωστός τραγουδιστής.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι και τα τέλη του Φεβρουαρίου, νέοι παίκτες θα πλαισιώσουν τις δύο ομάδες και μένει τελικά να δούμε ποιοι θα επικρατήσουν και θα φτάσουν στον στόχο του μεγάλου επάθλου, δηλαδή των 100.000 ευρώ.