Survivor 5: "Σκοτώθηκαν" Βρισηίδα και Άρης - «Ρε άντε ξεκουμπίσου από δω πέρα»

«Είσαι κακομαθημένο πεντάχρονο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Αρκετά νεύρα έφερε η ήττα των Διάσημων στο αποψινό 6/2 αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5, μιας και μετά την επιστροφή τους στη καλύβα επικράτησε ο κανονικός χαμός μεταξύ όλων των παικτών.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα "την είπε" κανονικά στους συμπαίκτες της, με την ίδια να τονίζει πως παρόλο που έχει πολύ αντίληψη, κανείς ποτέ δεν την ακούει και πως αν την άκουγαν, θα είχαν νικήσει.

Αυτή η στάση της εκνεύρισε αρκετά τους υπόλοιπους, ειδικά την Ναυσικά και τον Άρη, με τον δεύτερο να έρχεται σε πολύ μεγάλη ρήξη μαζί της. Η παίκτρια των Διάσημων άρχιζε να ουρλιάζει, λέγοντας του μάλιστα «ξεκουμπίσου», μια φράση που προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερες εντάσεις.

«Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Α, λοιπόν και πεντάχρονο και ξερόλας και τώρα δεν σέβομαι! Τέλεια, τέλεια, τέλεια… Ο Άρης σήμερα το έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο. Τι έγινε ξαφνικά και έχεις βγει τόσο εναντίον μου; Έχω καταλάβει ότι κάθεστε τόση ώρα, μου επιτίθεστε τρία άτομα και μου έχετε πει τόσα πράγματα! Ξερόλας, πεντάχρονο και δεν σέβομαι! Και έχω μάθει στη ζωή μου να σέβομαι! Κατάλαβες; Έλα, έλα ξεκουμπήσου… Ξεκουμπήσου… Δεν θα με κράζετε τόση ώρα και θα κάθομαι εγώ να συζητάω μαζί σας. Τελείωνε» είπε έξαλλη η Βρισηίδα.

«Νιώθω ότι δεν με σέβεσαι, κορίτσι μου, όταν μιλάμε και μου γυρνάς την πλάτη! Τα ξεκουμπήσου και αυτά όχι σε μένα! Το κατάλαβες; Εγώ δεν είμαι με καμιά τριάδα που έχεις στο μυαλό σου» είπε αμέσως μετά ο ποδοσφαιριστής.

Τελικά, αναμείχθηκαν κι όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, δημιουργώντας τον απόλυτο πανικό.

Ο τσακωμός Άρη - Σοϊλέδη στο Survivor 5

Εξερράγη η Βρισηίδα - «Έτσι δεν μου έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας μου»

Χαμός επικράτησε λίγο πριν το αποψινό 6/2 αγώνισμα ασυλίας του Survivor 5 μεταξύ της Βρισηίδας, της Μυριέλλας αλλά και του Ανδρέα. Αφορμή υπήρξε μια φράση που ειπώθηκε από το στόμα της πρώτης.

Συγκεκριμένα, όταν έφτασαν στον στίβο μάχης οι ομάδες, οι δύο παίκτριες των Διάσημων είχαν έναν τσακωμό άσχετο με το παιχνίδι, με την Βρισηίδα να φωνάζει στην Μυριέλλα πως έτσι δεν της έχει μιλήσει ούτε ο πατέρας της.

Ωστόσο, oι δύο κοπέλες αμέσως μετά τα βρήκαν και ο τσακωμός αυτός δεν προβλήθηκε καν στις κάμερες. Ο Ανδρέας όμως αποφάσισε να τον αποκαλύψει μπροστά σε όλους, προκειμένου να τονίσει πως και οι Διάσημοι καυγαδίζουν αρκετά.

Τότε, η Βρισηίδα έγινε έξαλλη μαζί του, αναφέροντας πως αυτό που κάνει είναι κουτσομπολιό και πως δεν θα έπρεπε καν να το πει, καθώς ήταν κάτι που αφορούσε μόνο εκείνες τις δύο και κανέναν άλλο.

Χαμός όμως επικράτησε νωρίτερα και στην καλύβα των Μαχητών, με αφορμή ένα σχόλιο της Ευρυδίκης.

Ο τσακωμός της Βρισηίδας με τον Ανδρέα στο Survivor 5