Survivor 5: Η φράση που είπε η Ευρυδίκη και ενόχλησε όλους τους Μαχητές - «Έχω χάσει πάσα ιδέα»

Το ειρωνικό σχόλιό της που προκάλεσε χαμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η φράση που είπε η Ευρυδίκη και ενόχλησε όλους τους Μαχητές - «Έχω χάσει πάσα ιδέα»

Άκρως ειρωνική υπήρξε η Ευρυδίκη απέναντι στους Μαχητές, μετά το τέλος του χθεσινού 6/2 quiz του Survivor 5. Συγκεκριμένα, η παίκτρια των Διάσημων τους είπε "καλή όρεξη", παρόλο που οι Διάσημοι ήταν εκείνοι που νίκησαν ξανά και έφαγαν.

Οι Μαχητές τις τελευταίες περίπου 2 εβδομάδες χάνουν συνεχώς, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει εντελώς νηστικοί και να έχουν πια χάσει όλες τους τις δυνάμεις.

Η φράση λοιπόν αυτή της Ευρυδίκης ενόχλησε αρκετά τους Μαχητές, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν όλοι εναντίον της, τονίζοντας πως ήταν απάνθρωπο και εγωιστικό.

Η ενόχληση των Μαχητών με την Ευρυδίκη στο Survivor 5

Διακόπηκε το γύρισμα - Πήγαν να πιαστούν στα χέρια Ευρυδίκη και Σοφιάννα

Εύκολο είναι να βλέπεις το Survivor 5 από την άνεση του σπιτιού σου και να κρίνεις αντίστοιχα για τις συνθήκες διαβίωσης των παικτών και τα νεύρα που βγάζουν, αλλά όταν το ζεις εκεί τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά.

Κοντεύουν να περάσουν δύο μήνες από την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ για τον πέμπτο του κύκλο και, φυσικά, οι κακουχίες βγαίνουν στη συμπεριφορά των παικτών. Οι Μαχητές, ειδικά, που δεν τρώνε και χάνουν διαρκώς έχουν κάθε δικαίωμα να γκρινιάζουν, ενώ και οι Διάσημοι δεν περνούν πολύ καλύτερα (δείτε εδώ το trailer που τους δείχνει να καυγαδίζουν).

Το σερί νικών, βέβαια, έχει ηρεμήσει κάπως την κατάσταση στην κόκκινη ομάδα, η οποία δεν χρειάστηκε να ψηφίσει την τελευταία εβδομάδα και... έφαγε αρκετά. Αυτό δε σημαίνει, όμως, ότι και όλα είναι ειδυλλιακά, κάτι που φάνηκε στο τελευταίο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό.

Εκεί, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έχασε με σκορ 3-2 και ανατροπή στον πόντο από 2-0 από τη Σοφιάννα Αβραμάκη, βγάζοντας τρομερά νεύρα και ένταση... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr