Survivor 5 Highlights (5/2): Κλάματα, καυγάδες και ανατροπές στο ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (5/2): Κλάματα, καυγάδες και ανατροπές στο ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη

Κανονικός χαμός έγινε και χθες (5/2) στο επεισόδιο του Survivor 5 και όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα το Youweekly.gr σας έχει συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τα κλάματα των Διάσημων και τις διαμάχες στις νέες εξελίξεις στο ειδύλλιο Μυριέλλας Κατσαούνη.

Τι είδαμε χθες (5/2) στο επεισόδιο του Survivor 5

«Μετά το συμβούλιο, οι...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Κατσαούνη για 3 συμπαίκτες του

Παρέμεινε τελικά ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor 5, με το κοινό να φαίνεται πως θέλει με νύχια και με δόντια να τον κρατήσει στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους περισσότερους συμπαίκτες του.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα στο χθεσινό 5/2 επεισόδιο, τόνισε πως δεν τους έκανε την χάρη να φύγει και συγκεκριμένα σε 3 άτομα, στον Σπύρο, στην Σοφιάννα και τον Σάββα, με τους οποίους βρίσκεται σε μια συνεχόμενη κόντρα.

«Η Σοφιάννα θεωρεί ότι είναι πριγκίπισσα, θεωρεί τον εαυτό της πιο αδύναμο παίκτη από κάποιους άλλους εδώ μέσα γιατί κάθε φορά που χάνει πηγαίνει και ζητάει συγγνώμη σε έναν – έναν ξεχωριστά και η κακία της, την κάνει να φέρνει ήττες τον τελευταίο καιρό. Αν συνεχίσει αυτό το βιολί θα βρει την ομάδα απέναντί της», είπε χαρακτηριστικά για την συμπαίκτριά του,

Ωστόσο, ο Γιώργος αποκάλυψε ότι πολλοί μετά το συμβούλιο τον προσέγγισαν συμφεροντολογικά, καθώς πιστεύει ότι έχει ένα μεγάλο κοινό έξω.

Τα γυρνάει ξανά η Μυριέλλα για τον Κατσαούνη - «Κάποιες αρετές που είχα διακρίνει ισχύουν»

Στον Γιώργο Κατσαούνη και στο γεγονός πως συγκινήθηκε με την αποχώρηση της Άσπας από το Survivor 5 αναφέρθηκε η Μυριέλλα κατά την διάρκεια του χθεσινού 5/2 επεισοδίου.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανέφερε πως δεν στεναχωρήθηκε που δεν έφυγε ο Γιώργος γιατί είναι άνθρωπος που δεν κρατάει καθόλου κακίες, ότι και να της κάνει ο άλλος.

Μάλιστα, η Μυριέλλα τόνισε πως όταν είδε τον Γιώργο να συγκινείται με την αποχώρηση της συμπαίκτριας του, επιβεβαίωσε πως οι αρετές που είχε διακρίνει σε εκείνον, τελικά ισχύουν.

«Όταν είδα ότι συγκινήθηκε ο Γιώργος και στεναχωρήθηκε που θα αποχωρήσει η Άσπα, κατάλαβα ότι κάποια πράγματα τα οποία είχα διακρίνει σε εκείνον σαν αρετές ίσχυαν, ισχύουν και θεωρώ ότι και εκείνος μετάνιωσε που εν μέρει ευθύνεται για αυτή την αποχώρηση. Αν είχε βγει στον τάκο η Άσπα με κάποιον άλλον ίσως να είχε περισσότερες πιθανότητες να παραμείνει στο Survivor. Ήθελαν οι Μπλε να παραδειγματιστεί ο Γιώργος με αυτή την ψηφοφορία αλλά δεν ήθελαν εν τέλει να φύγει», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

«Σκοτώθηκαν» Απόστολος και Αθηνά - "Δεν έχεις δικαίωμα να μιλάς"

Μπορεί μέχρι στιγμής ο Απόστολος Ρουβάς να είναι χαμηλών τόνων και να μην δημιουργεί τσακωμούς και ίντριγκες, ωστόσο εξερράγη στο χθεσινό 5/2 επεισόδιο του Survivor 5.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε πως η Αθηνά πολλές φορές λειτουργεί ατομικά και όχι ομαδικά, κάτι που τον έχει ενοχλήσει εμφανώς πολύ, τονίζοντας πως δεν μπορεί άλλο να συμβιώσει μαζί της.

Από την πλευρά της, εκείνη υποστήριξε πως ο σεφ έχει αρχηγικές τάσεις, ειδικά κατά την διάρκεια των αγώνων, και πως πλέον έχει υιοθετήσει ένα ύφος αρκετό υπεροπτικό και ενοχλητικό.

Η σύγκρουση αυτή προκάλεσε μεγάλη σύγχυση στην παραλία, χωρίς όμως να ξεκαθαρίσουν τελικά το πρόβλημά τους, την ώρα που ένταση υπήρχε και στην ομάδα των Μαχητών.

Πλάνταξε στο κλάμα η Ευρυδίκη - «Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς»

Σε κλάματα ξέσπασε κατά την διάρκεια του χθεσινού 5/2 αγωνίσματος του Survivor 5 η Ευρυδίκη, μετά την ήττα της από την Σοφιάννα. Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης πρέπει να πάρει τρεις νίκες, με την Ευρυδίκη να καταφέρνει αρχικά να κάνει το σκορ 2-0.

Ωστόσο, το παιχνίδι έληξε υπέρ της Σοφιάννας, με σκορ 2-3, κάτι που έκανε την παίκτρια των Διάσημων να ξεσπάσει σε κλάματα.

«Σας είπα να μην μου μιλάει κανείς! Δεν θέλω να μου μιλάει κανείς. Και μου έλεγε ο καθένας το δικό του και με αποσυντόνιζαν. Νιώθω χάλια» είπε φωνάζοντας και κλαίγοντας η Ευρυδίκη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Για ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου έπαιξαν στο χθεσινό (5/2) επεισόδιο του Survivor 5 Διάσημοι και Μαχητές, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν το φαγητό, μιας και η πείνα τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Το έπαθλο για απόψε ήταν φασολάδα.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 10-7 ήταν οι Διάσημοι, επιβεβαιώνοντας το spoil του Youweekly, με τον τελικό πόντο να τον χαρίζει η Ευρυδίκη.