Survivor 5: Τα ποσοστά της χθεσινής 2/2 ψηφοφορίας που έφυγε η Άσπα

Οι 100 ψήφοι έκαναν την διαφορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τα ποσοστά της χθεσινής 2/2 ψηφοφορίας που έφυγε η Άσπα

Μεγάλη μάχη δόθηκε για την αποχώρηση αυτή της εβδομάδας από το Survivor 5 όπου ήθελε εκτός ριάλιτι την Άσπα Πρεδάρη! Οι Μαχητές την εβδομάδα που πέρασε έχασαν και τις δύο ασυλίες με αποτέλεσμα να δώσουν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση και αναγκαστικά να χάσουν έναν παίκτη της!

Μπορεί εξ' αρχής το φαβορί για αποχώρηση να ήταν ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ωστόσο ο επαγγελματίας παίκτης πόκερ έδωσε τα... ρέστα του και παρέμεινε στο παιχνίδι.

Αρχικά οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κατσαούνης, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Άσπα Πρεδάρη, με την τελευταία να την δίνει ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Ωστόσο η ψήφος αυτή του Σπύρου ήταν αρκετή για να στείλει την Άσπα εκτός Survivor 5 και πίσω στην αγκαλιά του... Θωμάκου της.

Μπορεί η Άσπα να αποχώρησε, όμως πληροφορίες αναφέρουν πως η ανατροπή ήρθε στο φινάλε της διαδικασίας. Συγκεκριμένα το βράδυ της Τρίτης και για μια περίπου ώρα οι τρεις παίκτες μπήκαν στην διαδικασία ψηφοφορίας και η Άσπα αναδείχθηκε τελευταία. Ωστόσο η ανατροπή φέρεται να έγινε στο τελευταίο 5λεπτο και τις ψήφους διαφοράς ανάμεσα στην Άσπα και τον Ανδρέα να ξεπερνά οριακά τις 100.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, η αλήθεια είναι πως, έπαιξε χωρίς αντίπαλο αφού βγήκε πανηγυρικά πρώτος με ένα ποσοστό κοντά στο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr