Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Σπάραξαν στο κλάμα μετά από την ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το Survivor 5 ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, στο τέλος του συμβουλίου του νησιού με αποτέλεσμα Διάσημοι και Μαχητές να μέινουν άφωνοι παρά τις διαμάχες που έχουν στον στίβο μάχης.

Έτσι λοιπόν, ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ποιος παίκτης είναι αυτός που αποχαιρετά οριστικά το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο. Αυτός που τελικά έφυγε ήταν η Άσπα Πρεδάρη, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly!

Η αποχώρηση της Άσπας Πρεδάρη από το Survivor 5

Άσπα Πρεδάρη: To πιο καυτό instagram account το έχει αυτή η μαχήτρια

Η Άσπα Πρεδάρη γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1998. Διατηρεί το δικό της κέντρο αισθητικής και έχει παράλληλα ένα γυμναστήριο το οποίο άνοιξε σε πολύ μικρή ηλικία.

Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση και δηλώνει πολύ ερωτευμένη. Αποφάσισε να έρθει στο Survivor διότι πιστεύει ότι είναι γεννημένη για την τηλεόραση. Είναι σίγουρη πως με την τρέλα της και τον αυθορμητισμό της θα κερδίσει τη συμπάθεια των συμπαικτών της και του τηλεοπτικού κοινού. Και μπορεί να είναι πολύ καλή αθλήτρια, οι μαγειρικές της ικανότητες, όμως, είναι αυτές που θα την κάνουν να ξεχωρίσει.

Το μόνο σίγουρο, λοιπόν, είναι πως θα «παλέψει» για τον τίτλο της μαγείρισσας στην παραλία των Μαχητών (δείτε εδώ τους υπόλοιπος).

Το προφίλ της Άσπας Πρεδάρη στο instagram