Survivor 5: Εξαγριωμένος ο Γιώργος Κατσαούνης με τον πανηγυρισμό του Άρη Σοϊλέδη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Εξαγριωμένος ο Γιώργος Κατσαούνης με τον πανηγυρισμό του Άρη Σοϊλέδη

Στο αποψινό αγώνισμα επάθλου του Survivor 5 οι εντάσεις δεν άργησαν να έρθουν για άλλη μια φορά καθώς οι πανηγυρισμοί του Άρη Σοϊλεδη εξόργισαν για τα καλά την ομάδα των Μαχητών μετά από την νίκη τους. Έτσι, ο Γιώργος Κατσαούνης με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός θέλησε να σχολιάσει την αντίδραση του αντιπάλου του χλευάζοντας τον τρόπο πανηγυρισμού του στην προσπάθειά του να τον μιμηθεί.

Ο ίδιος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θεωρώ κάπως απάνθρωπο όλο αυτό τον πανηγυρισμό από την πλευρά των διασήμων γιατί έχουν έρθει και αυτοί στη θέση μας – φυσικά όχι τόσες μέρες ατάιστοι – έχουν περάσει και αυτοί από αρκετές ήττες σερί.

Δεν είχαν αυτή την αντιμετώπιση από εμάς, δε τους έχουμε φερθεί ποτέ με τέτοιο τρόπο. Πραγματικά κρατιόμαστε για να είμαστε και εμείς αξιοπρεπείς απέναντί τους. Μάλλον αυτό πρέπει να κοπεί γιατί δε βλέπω αντίστοιχο σεβασμό από την πλευρά τους».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη

Οι «μπηχτές» του Γιώργου Κατσαούνη για τους συμπαίκτες του - «Δεν πιστεύω ότι...»

Με «κωλοτούμπες» ξεκίνησε το σημερινό 1/2 επεισόδιο του Survivor 5, αφού ο Γιώργος Κατσαούνης αποκάλυψε το σχέδιο των μπλε για την αποχώρηση που θα γίνει αύριο. Ο παίκτης ανέφερε ότι δεν τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση οι συμπαίκτες του αλλά χωρίς αυτόν δεν πρόκειται να ξανακερδίσουν κανένα έπαθλο.

Μάλιστα, στο χθεσινό επεισόδιο ο Κατσαούνης κατέστρεψε το τοτεμ ασυλίας του Σπύρου Μαρτίκα, λίγο πριν μπουν οι παίκτες στο συμβούλιο του νησιού.

«Θα μείνουν νηστικοί», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης και πρόσθεσε: «Ξαφνικά έγιναν όλοι καλοί απέναντί μου και τελικά θέλουν να στηρίξουν τον Γιώργο, ο μικρός αδερφός, ούτε σαν μικρό αδερφό με θεωρούν ούτε πιστεύω ότι μου έχουνε και πάρα πολύ αγάπη και συμπάθεια… απλώς σου λέει ας μείνουμε εμείς εδώ πέρα οι παλιοί για να ξανά βγάλουμε τον Γιώργο στον τάκο μετά από τρεις βδομάδες, για να βρουν κάποια δικαιολογία και κάποια πρόφαση. Σου λέει βάλαμε τον Αντρέα γιατί είναι καινούργιος και να βάλουμε και την Άσπα που είναι ο πιο αδύναμος κρίκος στην πραγματικότητα».