Survivor 5 Spoiler (5/2): Η ομάδα που κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου

Και είναι οριστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Spoiler (5/2): Η ομάδα που κερδίζει απόψε τον αγώνα επάθλου

Η εβδομάδα που πέρασε τα είχε όλα στο Survivor 5. Ίντριγκες, έρωτες και αποχωρήσεις. Απόψε (5/2) το ριάλιτι επιβίωσης επιστρέφει και το Youweekly.gr σας έχει ήδη το οριστικό spoiler για την ομάδα που κερδίζει τον αγώνα επάθλου.

Τον τελευταίο καιρό οι Διάσημοι δείχνουν πως έχουν πάρει για τα καλά τα πάνω τους καθώς παρά την αποχώρηση του Γιωρίκα Πιλίδη (δείτε εδώ τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας του), υποδέχθηκαν στην ομάδα τον Άρη Σοϊλέδη ο οποίος έχει δώσει μία άλλη δυναμική και έχει εκτοξεύσει τους Κόκκινους.

Μάλιστα η στάση του ποδοσφαιριστή έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο τους Μαχητές, που έχουν αρχίσει να ψάχνουν τρόπο να τον κάνουν να αποδυναμωθεί, προς το παρόν ωστόσο δεν τα καταφέρνουν.

Η ομάδα που κερδίζει το αποψινό (5/2) έπαθλο στο Survivor 5

Τον τελευταίο καιρό οι Διάσημοι έχουν καταφέρει να κάνουν ένα υπέροχο σερί νικών το οποίο έχει φέρει καλό κλίμα στην ομάδα, παρά τις κάποιες διαφωνίες που υπάρχουν καθώς και καλή αγωνιστική κατάσταση. Από την άλλη οι Μαχητές τρώγονται μεταξύ τους ενώ στον στίβο μάχης δεν τα καταφέρνουν γιατί... "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει".

Απόψε λοιπόν, η νίκη για το αγώνισμα επάθλου θα φέρει μεγάλες αντιδράσεις, ενώ το αγώνισμα όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε είναι πολύ απαιτητικό. Πρόκειται ίσως και για το πιο σημαντικό αγώνισμα καθώς μπορεί να δώσει σημαντικές δυνάμεις στην ομάδα που θα το κερδίσει για τον αυριανό (6/2) αγώνα ασυλίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας έχει μεταφέρει η πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που θα καταφέρει να κερδίσει απόψε το έπαθλο δε θα είναι άλλη από την ομάδα των Διάσημων, οι οποίοι θα συνεχίσουν το σερί τους και θα δείξουν πως δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram