Survivor 5 Trailer (6/2): Θλίψη στο συμβούλιο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Αυτή τη στιγμή πρόκειται να...»

Συγκλονισμένοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (6/2): Θλίψη στο συμβούλιο με την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Αυτή τη στιγμή πρόκειται να...»

To Survivor 5 επιστρέφει απόψε με ένα νέο επεισόδιο και ένα αγώνισμα ασυλίας γεμάτο ανατροπές (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει). Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε και το επίσημο trailer του ΣΚΑΪ και η αλήθεια είναι πως όλα δείχνουν να παίρνουν διαφορετική τροπή.

Μπορεί οι Διάσημοι να προέρχονται από ένα εντυπωσιακό σερί νικών ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως λείπουν οι εντάσεις ανάμεσά τους. Συγκεκριμένα, στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπαίνει η Βρισηίδα, η οποία τσακώνεται πολύ σοβαρά με τον Άρη Σοϊλέδη, τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και τη Μυριέλλα Κουρεντή.

Η νεαρή παίκτρια φωνάζει για το πώς έχει μάθει να σέβεται στη ζωή της ενώ οι συμπαίκτες της δείχνουν να είναι έξαλλοι μαζί της, χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τι πραγματικά έχει συμβεί.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες περνάνε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, το οποίο αναμένεται να είναι καθοριστικό καθώς θα επηρεάσει σε σημαντικό βαθμό την ψυχολογία των παικτών. Αυτή τη στιγμή κανένας δε θέλει να μπει στη διαδικασία ψηφοφορίας και πόσο μάλλον σε διαδικασία να τσακωθεί με τους συμπαίκτες του για τις ψήφους.

Όταν ωστόσο έρχεται η ώρα του συμβουλίου τα πάντα αλλάζουν. Με το που καλωσορίζει τους παίκτες, ο Γιώργος Λιανός εξηγεί πως το συγκεκριμένο συμβούλιο πρόκειται να είναι διαφορετικό από τα άλλα.

Στην ανακοίνωσή του οι παίκτες σοκάρονται και κοιτάνε ο ένας τον άλλον απορημένοι. Στο trailer δεν εξηγείται ακριβώς τι έχει συμβεί ωστόσο δεν αποκλείεται να έρθει η ανακοίνωση για την αλλαγή των ομάδων όπως σας έχουμε ήδη γράψει (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

To μόνο σίγουρο είναι πως οι τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν ικανοποιήσει καθόλου τις δύο ομάδες και πως το συμβούλιο του νησιού αναμένεται να έχει μπόλικο δράμα.

To trailer του Survivor 5 (6/2)