Survivor 5 Spoiler (6/2): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Οριστικό!

Κόκκινοι ή Μπλε;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (6/2): Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία - Οριστικό!

Ημέρα ασυλίας σήμερα (6/2) στο Survivor 5 και τα πράγματα δείχνουν να είναι πιο ζόρικα από ποτέ. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, το Youweekly.gr είναι εδώ με το spoiler για την ομάδα που πρόκειται να αναδειχθεί νικήτρια του αγωνίσματος.

Οι Διάσημοι έχουν δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σερί νικών εδώ και λίγο καιρό και μοιάζουν αήττητοι, ενώ την ίδια στιγμή, οι Μαχητές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διώξουν από πάνω τους αυτή την κακή τύχη που τους έχει βρει.

Κάπως έτσι τα πράγματα στον Άγιο Δομίνικο βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί και όχι άδικα, αφού οι δυο ομάδες έχουν συνειδητοποιήσει πως το παιχνίδι μπορεί να γίνει πολύ σκληρό, τόσο στο ψυχολογικό όσο και στο σωματικό κομμάτι.

Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει σήμερα (6/2) την ασυλία

Το αγώνισμα ασυλίας είναι πολύ σημαντικό καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι διατεθειμένη να χάσει κάποιον παίκτη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πρώτες πληροφορίες που έχουμε καταφέρει να αποσπάσουμε από την πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που αναμένεται να αναδειχθεί νικήτρια του αγωνίσματος ασυλίας δεν είναι άλλη από τους Μαχητές, οι οποίοι θα καταφέρουν επιτέλους να ξορκίσουν το κακό και να διατηρήσουν ακέραιη την ομάδα τους, την ώρα που οι Διάσημοι θα «τρώγονται» για την ασυλία.

Επειδή ωστόσο ακόμα είναι νωρίς και η πληροφορία μας δεν είναι ξεκάθαρη, μείνετε συντονισμένοι στο Youweekly.gr μέχρι να σας δώσουμε το οριστικό spoiler.

UPDATE!

Είναι πλέον οριστικό! Οι Μαχητές είναι η ομάδα που κερδίζει τον πρώτο αγώνα ασυλίας μετά από πολλές ήττες.