Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Δεν κινδυνεύει αυτή την εβδομάδα για αποχώρηση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτός ο παίκτης κέρδισε την ατομική ασυλία

Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας κέρδισαν στο αποψινό (6/2) επεισόδιο του Survivor 5 οι Μαχητές, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να αναγκάζονται να ψηφίσουν ξανά έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Λίγο λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος, οι Διάσημοι πήγαν ξανά να συναντήσουν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να παλέψουν για την ατομική ασυλία.

Τελικά, η παίκτρια που την κέρδισε ήταν η Βρισηίδα, η οποία για αυτήν την εβδομάδα δεν κινδυνεύει να ψηφιστεί από την ομάδα της για αποχώρηση.

Η νίκη της Βρισηίδας στην ατομική ασυλία στο Survivor 5

Ο παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς είναι οι ηττημένοι της υπόθεσης εδώ και 8 συνεχόμενα παιχνίδια, με αποτέλεσμα να έχουν μείνει εντελώς νηστικοί και να μην έχουν έρθει σε καμία απολύτως επικοινωνία με τα δικά τους πρόσωπα.

Από την άλλη, οι Διάσημοι βρίσκονται στα καλύτερά τους, μιας και φαγωμένοι είναι και απ' όλα! Μπορεί να υπάρχουν και στην δική τους βέβαια καλύβα τσακωμοί, ωστόσο φαίνεται να τους αφήνουν εκεί και να πηγαίνουν στον στίχο μάχης με τον καλύτερο τους εαυτό.

Βέβαια, οι Μαχητές κερδίζουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, με αποτέλεσμα οι Διάσημοι να βρίσκονται στην δύσκολη θέση να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Αναφορικά τώρα με τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, τα πράγματα πάνω κάτω είναι όπως τα περιμέναμε. Οι πηγές μας μας δίνουν δύο ονόματα, αυτό της Αθηνάς κι αυτό της Ευρυδίκης, με το πρώτο μάλλον να είναι και το επικρατέστερο. Ωστόσο, δεν είναι ακόμα επιβεβαιώμενο.

Αν τυχόν αλλάξει κάτι, εδώ θα είμαστε να σας ειδοποιήσουμε, αν όχι, η Αθηνά είναι αυτή που βγαίνει πρώτη στον τάκο!