Survivor 5: "Σπάραξε" η Κάτια Ταραμπάνκο! Η παραγωγή της μετέφερε τα νέα για την Ουκρανία

Αγωνία για την οικογένειά της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5:

Στον ΣΚΑΪ έχουμε την προβολή ενός ριάλιτι επιβίωσης, μα η αληθινή επιβίωση βρίσκεται αλλού, πολύ πιο μακριά από τον Άγιο Δομίνικο. Κι αν οι παίκτες του Survivor παλεύουν για το φαγητό ή τις ασυλίες, υπάρχει μια παίκτρια με επιπλέον αγωνία για τη ζωή των δικών της ανθρώπων.

Μιλάμε, φυσικά, για την Κάτια Ταραμπάνκο. Η παίκτρια των Διασήμων βιώνει τις δικές της εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, καθώς η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, με ένα εκ των σημείων που δέχονται επίθεση να είναι η Μαριούπολη, συνεχίζεται θέτοντας σε κίνδυνο τους συγγενείς της, που μένουν στην περιοχή.Όπως έγινε γνωστό σήμερα (11/3) το πρωί, μάλιστα, ο ρωσικός στρατός κατάφερε με νέα επίθεση να ρίξει τη βόρεια πύλη εισόδου στη Μαριούπολη.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το δημοτικό της συμβούλιο, τουλάχιστον 1.582 άμαχοι έχουν σκοτωθεί στη Μαριούπολη, στη νοτιοανατολική Ουκρανία, ως αποτέλεσμα των ρωσικών βομβαρδισμών και του αποκλεισμού της πόλης επί 12 ημέρες.

Η παραγωγή του Ατζούν, από την πλευρά της, έχει κάνει ειδική εξαίρεση για την Κάτια Ταραμπάνκο, ως προς τη γνώση για όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο, αφού ο πόλεμος είναι κάτι, που φυσικά δεν μπορεί να παρακαμφθεί. Το μοντέλο έχει ζητήσει να την ενημερώνουν, τόσο για όσα γίνονται στην Ουκρανία όσο και για όσα βιώνουν οι συγγενείς της.

Όπως την ενημέρωση η παραγωγή... διαβάστε εδώ την συνέχεια.