Survivor 5: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Ασημίνα - Τι συνέβη;

Οι βρισιές πήραν και ήρθαν!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Ασημίνα - Τι συνέβη;

Ένας απίστευτα έντονος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Κατσαούνη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς τα αίματα είχαν ήδη ''ανάψει'' εξαιτίας της ήττας τους στο αγώνισμα ασυλίας.

H Ασημίνα και ο Κατσαούνης έπαιξαν στο flag race για το οποίο έβαλαν τα δυνατά τους να κερδίσουν όμως τελικά έχασαν, με αποτέλεσμα η παίκτρια των Μαχητών να είναι αρκετά εκνευρισμένη και να δείχνει απρόθυμη να συζητήσει με τους συμπαίκτες της για τον λόγο που οδηγήθηκαν στην ήττα.

Αυτό το γεγονός εκνεύρισε απίστευτα πολύ τον Γιώργο Κατσαούνη, ο οποίος άρχισε να επιτίθεται στην συμπαίκτριά του, με εκείνη να μην αφήνει κουβέντα να ''πέσει'' κάτω.

Ο έντονος τσακωμός της Ασημίνας και του Κατσαούνη στο Survivor 5

Oι γυναίκες που διεκδικούν τον τίτλο του Survivor

Στο επεισόδιο του Survivor 5 της Κυριακής 6/3, ο Γιώργος Λιανός προειδοποίησε τους παίκτες ότι αυτό το συμβούλιο θα ήταν διαφορετικό από όλα τα άλλα καθώς οι διαγωνιζόμενοι θα μάθαιναν τα στατιστικά τους, το ποσοστό δηλαδή των νικών τους, και σε ποια θέση τους κατέτασσε αυτό σε σχέση με τους συμπαίκτες τους.

Την πρώτη λοιπόν θέση έχουν δυο γυναίκες οι οποίες και δίνουν μάχη σώμα με σώμα! Πρόκειται για τις... δείτε στο Athensmagazine.gr