Survivor 5 : «Είσαι τρελός ρε μ@@@α;!» - Ασύλληπτο περιστατικό ανάμεσα σε Σχίζα και Καραγκούνια

Ο Λιανός απείλησε ότι θα τους αποβάλει από τον αγώνα

Άνευ προηγουμένου έκρηξη από τον Στάθη Σχίζα στο Survivor, εναντίον του Τάκη Καραγκούνια στον αγώνα σήμερα Κυριακή 20/3, επιβεβαιώνοντας το spoiler που σας είχαμε ήδη δώσει για απόψε.

Στον στίβο μάχης του Survivor ρίχθηκαν, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια των ομάδων τους στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, το τελευταίο μέρος του αγωνίσματος, ωστόσο, έμελλε να αφήσει τόσο τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τους τηλεθεατές εμβρόντητους με την επίθεση του Στάθη στον Τάκη.

Expand player

Το ασύλληπτο περιστατικό του Στάθη με τον Καραγκούνια

Ο Στάθης Σχίζας κινήθηκε επιθετικά προς τον αντίπαλο του, Τάκη Καραγκούνια σπρώχνοντας τον πρώτα με το σώμα του και στη συνέχεια πετώντας ένα μπαλάκι στην πλάτη του. «Είσαι τρελός ρε μαλ…κα; Σου έριξα νεγώ αγκωνιά; Είσαι τρελός; Ρε είναι τρελός, ρε! Με πέτυχες στον αγκώνα ρε μαλ..κα» φώναξε, αμέσως, ο Τάκης Καραγκούνιας με τους υπόλοιπους παίκτες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τους δυο τους χωρίζοντας τους.

«Σε χτύπησα εγώ ρε Στάθη; Ρε Στάθη, είσαι τρελός ρε μαλ…κα;» πρόσθεσε, εμφανώς στρεσαρισμένος, ο παίκτης της μπλε πλέον ομάδας.

Το συγκεκριμένο συμβάν, βεβαίως, «καταδίκασε» ως απαράδεκτο και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός για να εκφράσει στη συνέχεια «συγνώμη» ο Στάθης Σχίζας προς τον Τάκη Καραγκούνια.

«Για μένα η Ευρυδίκη δεν υπάρχει καν!»

Αρκετά αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια λίγο μετά τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor και την μετακόμιση του στην νέα παραλία και στους Μπλέ. Ο δυνατός μαχητής, μπορεί να μην πήρε τόσο κατάκαρδα όσο άλλου συμπαίκτες του το χωρισμό των ομάδων, ωστόσο μίλησε ανοιχτά και έξω από τα δόντια για το γεγονός πως είναι μαζί με την Ευρυδίκη και στη νέα ομάδα.

Οι σχέσεις τους ήταν εδώ και μέρες τεταμένες καθώς είχαν τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα, και τώρα καλούνται να συνυπάρξουν εκ νέου και σε αυτή την ομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτηριστικά ανέφερε, πως δεν την βλέπει καν στη νέα ομάδα, και πως θα συνεχίσει να είναι ο εαυτός του και όχι ψεύτης και υποκριτής, αφήνοντας να εννοηθεί αυτό για άλλους συμπαίκτες του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Δεν το έκοψαν στο μοντάζ - Το ακατάλληλο πλάνο της Σοφιάννας που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Survivor 5: Ήρθαν κοντά στην παραλία Κατσαούνης και Μυριέλλα - Έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες