Survivor 5: Δεν το έκοψαν στο μοντάζ - Το ακατάλληλο πλάνο της Σοφιάννας που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Ξανά τα ίδια...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Δεν το έκοψαν στο μοντάζ - Το ακατάλληλο πλάνο της Σοφιάννας που ξεπερνάει κάθε προηγούμενο

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με ένα συγκεκριμένο πλάνο που προβλήθηκε στο χθεσινό 19/3 επεισόδια -δείτε εδώ τα highlights- με πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά την Σοφιάννα.

Η παίκτρια των Μαχητών ξοδεύει πολύ χρόνο στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και αυτό φαίνεται έντονα, μιας και είναι αρκετά μαυρισμένη.

Στο χθεσινό λοιπόν επεισόδιο, η Σοφιάννα συνόδεψε τον Τάκη στο ψάρεμα και ο σκηνοθέτης του ριάλιτι έκανε ορισμένα απίθανα ζουμ στα προσόντα της.

Πλάνα Σοφιάννας στο Survivor 5

Τι θα δούμε απόψε 20/3 στο Survivor 5

Πάμε λοιπόν στο αποψινό επεισόδιο.... Όπως βλέπουμε στο trailer που κυκλοφόρησε, μερικοί παίκτες είναι διατεθειμένοι να τα αφήσουν όλα πίσω τους και να πορευθούν όπως έχει, άλλοι πάλι φαίνεται να μην μπορούν να χωνέψουν τις νέες ομάδες.

Μάλιστα, στον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα, θα δούμε για ακόμη μια φορά εντάσεις και καυγάδες, καθώς κάποια στιγμή ο Στάθης χτυπά με μπαλάκι τον Τάκη, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Λιανός αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες να μπαίνουν να τους χωρίσουν!

Στο συμβούλιο, δε, συνεχίζεται η κόντρα, με τον Στάθη να λέει μεταξύ άλλων στον Τάκη ότι παραδίδει «σόου».