Survivor 5 Highlights (19/3): Οι νέες ομάδες και οι νέες κόντρες

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Highlights (19/3): Οι νέες ομάδες και οι νέες κόντρες

Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο του Survivor 5 και εμείς όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Όλη η πλοκή του επεισοδίου κινήθηκε γύρω από την ξαφνική αλλαγή στις δύο ομάδες.

Τι είδαμε στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο του Survivor 5

Σπάραξε στο κλάμα όλο το βράδυ η Βρισηίδα

Ακόμα μια απώλεια στο Survivor μετρούν οι Διάσημοι καθώς η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω τους παίκτες με ανοιχτό το στόμα μιας και δεν το περίμεναν!

Ειδικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, πλάνταξε στο κλάμα και κατέρρευσε στην αγκαλιά της Ευρυδίκης όταν επέστρεψαν στην καλύβα.

«Γιατί η Κάτια; Γιατί; Γιατί φεύγουν συνέχεια οι φίλοι μας; Ο Γιωρίκας, η Αθηνά και τώρα η Κάτια;» αναρωτήθηκε με τα μάτια πλημμυρισμένα στα δάκρυα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Και πάλι μείναμε οι δυο μας» αποκρίθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να συνεχίσει η Βρισηίδα Ανδριώτου να κλαίει για την αποχώρηση της συμπαίκτρια της στο Survivor. «Μα πόσο υπέροχη. Πάντα με το χαμόγελο της. Πάντα με θετική αύρα και ενέργεια. Αληθινή. Μίλαγε μόνο με ωραία λόγια».

Τα συγκινητικά λόγια της Ευρυδίκης για την Κάτια

Με κλάματα και άσχημη ψυχολογία ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες της κόκκινης ομάδας είναι εμφανώς απογοητευμένοι - τουλάχιστον οι περισσότεροι - από την αποχώρηση της Κάτιας, την οποία δεν περίμεναν.

Η Βρισηίδα συγκεκριμένα πλάνταξε στο κλάμα στην αγκαλιά της Ευρυδίκης, ενώ όλοι έκαναν σχόλια για το πόσα είχε ακόμα να δώσει στο παιχνίδι.

Η Ευρυδίκη λίγο αργότερα μίλησε στις κάμερες για την Κάτια, και καταλαβαίνουμε πως ήρθαν πολύ κοντά, μιας και χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα ήθελε να την περιμένει όταν γυρίσει και να κάνουν παρέα πίσω στην Ελλάδα μιας και πλέον είναι ένα μεγάλο κομμάτι της.

Πάρτυ στην καλύβα των Μαχητών μετά την αποχώρηση της Κάτιας

Και ενώ στην καλύβα των Κόκκινων επικρατούσε βαρύ κλίμα μετά την αποχώρηση της Κάτιας από το Survivor, στην παραλία των Μπλε είδαμε το κλίμα να είναι ιδιαίτερα ευχάριστο, μιας και δεν έφυγε δικό τους άτομο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, όπως πάντα άλλωστε, δεν γινόταν να αφήσει ασχολίαστο το γεγονός, υποστηρίζοντας πως ήξερε ότι θα έφευγε άτομο από τους διάσημους και όχι από τη δική τους ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως ο κόσμος αγαπάει τους Μαχητές και αυτό φαίνεται από την στήριξή τους και από το γεγονός του ότι δεν έφυγε η Τζο.

Κατέρρευσε ο Άρης Σοϊλέδης - Σε απόγνωση μετά την ανακοίνωση βόμβα του Λιανού

Έγινε τελικά η μεγάλη ανατροπή, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει πρώτοι, και οι ομάδες στο Survivor άλλαξαν! Μετά την ανακοίνωση του ο Γιώργος Λιανός έφερε τα πάνω κάτω στις ομάδες και οι παίκτες κατέρρευσαν στο άκουσμα της και ξέσπασαν σε κλάματα!

Όπως τους ανακοινώθηκε, θα έπρεπε όλοι να βγάλουν τις παντάνες τους προκειμένου να χωριστούν στις δύο νέες ομάδες, και εκεί τους κόπηκαν τα πόδια!

Αμέσως η Σοφιάνα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν έκρυψαν τον φόβο του χωρισμού όπως βεβαίως και η Βρισηίδα Ανδριώτου με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Τις όποιες σκέψεις και τους όποιους φόβους των παικτών του Survivor, όμως, ήρθε γρήγορα να σβήσει ο Γιώργος Λιανός με την ανακοίνωση των συνθέσεων των δύο νέων ομάδων.

«Όχι όλους ρε φίλε! Όλους σας πήραν, όλους! Όχι ρε φίλε… Γιατί; Γιατί σας πήραν όλους; Όλους σας πήραν» αναφώνησε ο Άρης Σοϊλέδης αμέσως μετά την ανακοίνωση των νέων ομάδων από τον Γιώργο Λιανό καθώς όλοι οι φίλοι του έμειναν πια απέναντι. «Όχι ρε φίλε, θα φύγω αλήθεια! Θα φύγω! Όλους σας πήραν, όλους».

Ράκος η Σοφιάννα μετά τις αλλαγές των ομάδων

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες στο Survivor, το Σάββατο 19/3, μετά από την ανακοίνωση βόμβα του Γιώργου Λιανού, και τις νέες ομάδες Μετά τη Βρισηίδα λοιπόν, σε κλάματα είδαμε ότι ξέσπασε και η Σοφιάννα στο άκουσμα της είδησης αυτής.

Όπως ήτα λογικό πολλοί φίλοι χωρίστηκαν, και μέσα σε αυτούς ήταν και η Ασημίνα με την Σοφιάννα. Και οι δυό τους δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα μιλώντας φανερά απογοητευμένες για ότι συνέβη.

Το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα για την παίκτρια μιας και τη χώρισαν με τον πιο δικό της άνθρωπο στο παιχνίδι, την Ασημίνα. Θα είναι αυτό γεγονός που θα την κάνει να λυγίσει ή θα την πεισμώσει περισσότερο;

Έγινε αυτό που περίμενε όλη η Ελλάδα - Μυριέλλα και Κατσαούνης μαζί στην ίδια παραλία

Love is in the air στην κυριολεξία όμως! Έγινε αυτό που περίμεναν όλοι, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor, τους έλαχε να είναι στην ίδια παραλία και όπως ήταν αναμενόμενο ήρθαν και πάλι κοντά, μετά τους μεγάλους τσακωμούς που είχαν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην παραλία, ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

«Γιώργος και Μυριέλλα στην ίδια παραλία. Νέο κύκλο επεισοδίων. Αυτή τη φορά θα δούμε και τους δύο στον ίδιο χώρο να συμβιώνουν», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή και συνέχισε: «Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα. Τον Γιώργο τον είδα πιο συγκαταβατικό. Είδα μια καλή πρόθεση και είμαστε και οι δύο διατεθειμένοι να ξαναγνωριστούμε από την αρχή. Τον κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαστε στην ίδια ομάδα».

«Αν με ρωτούσαν αν ήθελα να πάω στην ίδια ομάδα με τη Μυριέλλα θα έλεγα όχι. Από τη στιγμή όμως που το ένιωσα και το κατάλαβα ότι θα είμαστε την ίδια ομάδα, είπα δεν είναι κακή ιδέα. Ίσα ίσα που και αυτή το χάρηκε νομίζω. Η Μυριέλλα με πλησίαζε και μου έδωσε κάτι που δεν το περίμενα και μου είπε ότι μοιάζω σαν φτερό αγγέλου. Να την δω φιλικά δεν νομίζω γιατί από τη στιγμή που κάνω κάτι με μία κοπέλα δεν μπορώ μετά να την δω φιλικά, πρέπει να είμαι χαζός. Δεν ξεχνάω όμως ότι η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου και με έβγαλε στον τάκο», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαούνης».

Η Ναυσικά ξεκαθαρίζει τη θέση της για Κατσαούνη

Άλλαξαν οι ομάδες και πήγε ο καθένας στη νέα του καλύβα, ωστόσο κάποια πράγματα μένουν ίδια, για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου τουλάχιστον! Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, το μοντέλο εξέφρασε τις δεύτερες σκέψεις που έχει για κάποιους νέους συμπαίκτες της, όπως για τον Κατσαούνη με όσα έχουν συμβεί κατά καιρούς.

Πιο συγκεκριμένα, η καλλονή ηθοποιός και παίκτρια του Survivor που παραμένει στη νέα κόκκινη ομάδα ομολόγησε πως «Ε έφυγε ο Άρης και έμεινε τελείως μόνος του, χωρίς κανένα άτομο. Πέραν όμως του Άρη που στεναχωριέμαι αφάνταστα που έφυγε και πιο πολύ στεναχωριέμαι γιατί είδα εκείνον χάλια ψυχολογικά, δεν με επηρεάζει το γεγονός πως έφυγαν άλλα τρία άτομα από την κόκκινη ομάδα.

Αυτό διότι με τα συγκεκριμένα άτομα είχαν γίνει αρκετές φορές φάουλ, ειδικά με τα κορίτσια. Η Βρισηίδα είχε πει πάρα πολλές φορές άσχημα πράγματα για μένα και η Ευρυδίκη με πρόδωσε καθώς της εμπιστευόμουν πράγματα και εκείνη διέδιδε μετά από δω και από κει παρερμηνεύοντας τα λεγομενα μου».

«Με κάποια νεοεισαχθέντα άτομα στην κόκκινη ομάδα κρατάω πισινή. Αυτά τα άτομα είναι ο Γιώργος Κατσαούνης και η Σταυρούλα. Ο Γιώργος Κατσαούνης ενώ φαίνεται ένα πάρα καλό παιδί και έχει πάρα πολύ πλάκα, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω αφού δεν έχω συμβιώσει ακόμα μαζί του, έχει κάνει κατά καιρούς πάρα πολλά φάουλ στην μπλε ομάδα. Έχει συμμετάσχει σε σχέδια, έχει πει ψέματα, έχει μαρτυρήσει τους συμπαίκτες του και έχει κάνει κάποια πράγματα που δεν δηλώνουν καλή συμπεριφορά».

«Οπότε δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ απόλυτα τον Γιώργο Κατσαούνη» συμπλήρωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Για μένα η Ευρυδίκη δεν υπάρχει καν!» - "Καταπέλτης" ο Τάκης Καραγκούνιας

Αρκετά αιχμηρές ήταν οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια λίγο μετά τον χωρισμό των ομάδων στο Survivor και την μετακόμιση του στην νέα παραλία και στους Μπλέ. Ο δυνατός μαχητής, μπορεί να μην πήρε τόσο κατάκαρδα όσο άλλου συμπαίκτες του το χωρισμό των ομάδων, ωστόσο μίλησε ανοιχτά και έξω από τα δόντια για το γεγονός πως είναι μαζί με την Ευρυδίκη και στη νέα ομάδα.

Οι σχέσεις τους ήταν εδώ και μέρες τεταμένες καθώς είχαν τσακωθεί πάρα πολύ άσχημα, και τώρα καλούνται να συνυπάρξουν εκ νέου και σε αυτή την ομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτηριστικά ανέφερε, πως δεν την βλέπει καν στη νέα ομάδα, και πως θα συνεχίσει να είναι ο εαυτός του και όχι ψεύτης και υποκριτής, αφήνοντας να εννοηθεί αυτό για άλλους συμπαίκτες του.

Νίκησε και σχημάτισε το Α - Επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Παναγιώταρου ο Σχίζας;

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor Σάββατο 19/3, κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με την τροπή των πραγμάτων και τη δημιουργία νέων ομάδων, ενώ άλλοι όπως ο Στάθης Σχίζας, αφιερώνουν τις νίκες τους σε κάποιο Α.

Οι φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα φουντώνουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο το έχει αρνηθεί και επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι. Οι δυο τους έχουν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός φίλος για εκείνη και ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του.

Στο σημερινό επεισόδιο κατά την διάκρεια του αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τη νίκη του, ο ίδιος κοίταξε την κάμερα και έκανε με τα χέρια του το γράμμα "Α", κάνοντας έτσι μια αφιέρωση σε κάποιο πρόσωπο. Μήπως ήταν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μήπως μεταξύ τους τρέχει κάτι άλλο από μια μεγάλη φιλία;

Και όμως τα κατάφεραν! Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Είναι γεγονός, και όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, η νικητήρια ομάδα του πρώτου επάθλου φαγητού της εβδομάδας 19/3 στο Survivor, είναι η νέα Μπλε! Οι Μαχητές φανερά ενθουσιασμένοι με την καινούργια τους ομάδα, φαίνεται ότι έδεσαν και η Ευρυδίκη, φουλ ανανεωμένη, έφερε τη νίκη στην ομάδα τους.

Aν και για κάποιους, το γεγονός αυτό ήταν η αιτία που η ψυχολογία τους έπεσε στα τάρταρα και κατέρρευσαν, για την Ευρυδίκη σύμφωνα με τα λεγόμενα της ήταν το μεγαλύτερο δώρο, και στη νέα ομάδα αισθάνεται πιο οικεία από ποτέ, αφήνοντας κάποια υπονοούμενα για τους παλιούς κόκκινους.

Η παίκτρια εμφανώς ανανεωμένη και με καλή διάθεση, τα έδωσε όλα στον αγώνα και σημείωσε το τελικό 12-5 φέρνοντας τη νίκη στη νέα της ομάδα.