Survivor 5: Σχεδόν εκατομμυριούχος η Κάτια Ταραμπάνκο - Πόσα λεφτά έβγαλε σε 5 εβδομάδες

Η συμφωνία με τον Ατζούν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Σχεδόν εκατομμυριούχος η Κάτια Ταραμπάνκο - Πόσα λεφτά έβγαλε σε 5 εβδομάδες

Η Κάτια έφυγε κι άφησε πίσω της συντρίμμια! Η επόμενη μέρα μετά την αποχώρηση της Ταραμπάνκο από το Survivor θα βρει τους παίκτες να κλαίνε με μαύρο δάκρυ κι αυτό γιατί οι ισορροπίες θα αλλάξουν. Όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει στο ριάλιτι θα φτιαχτούν δυο νέες ομάδες (δείτε τις εδώ) κάτι που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο για τα πηγαδάκια και τις υπό ομάδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Τέλος πάντων, όλα αυτά η Κάτια από εδώ και πέρα θα τα απολαμβάνει από τον καναπέ της, στην αγκαλιά του συντρόφου της (δείτε τον εδώ) έχοντας φουσκωμένο κατά πολύ τον τραπεζικό της λογαριασμό.

Η αμοιβή της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Survivor 5

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr, όπως σας έχουμε ξανά πει η Κάτια ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη μέχρι στιγμή παίκτρια που έχει περάσει από αυτή την σεζόν του παιχνιδιού, για να μην υπερβάλλουμε και πούμε από όλες.

Για κάθε εβδομάδα που βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο έμπαινε στην τράπεζά της το ποσό των 10.000 ευρώ. Δηλαδή η συνολική αμοιβή της από το ριάλιτι ανέρχεται στα 50.000 ευρώ.

Άσχημα ψυχολογικά μετά την αποχώρησή της - Τι συνέβη όταν έκλεισαν οι κάμερες

Η Ταραμπάνκο γνωρίζει καλά από τηλεόραση και ξέρει πότε πρέπει να κάνει κάτι και πότε όχι. Δεν ήθελε να φανεί στις κάμερες πως έφυγε για δεύτερη φορά από ένα project πάλι απογοητευμένη. Ο άνθρωπός μου από τον Άγιο Δομίνικο μου μετέφερε πως δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά την διάρκεια που μάζευε τα πράγματά της από την καλύβα αλλά και κατά την διαδρομή στο ξενοδοχείο.

Έκλαιγε συνέχεια και δεν μιλούσε σε κανέναν από τα άτομα της παραγωγής που την συνόδευαν. Κοιτούσε τον δρόμο με βλέμμα κενό. Δεν ξέρει κανείς αν ήταν έτσι από την συγκίνηση που θα δει επιτέλους την οικογένειά της και τον σύντροφός της ή επειδή δεν θα έβλεπε ξανά τον Άγιο Δομίνικο και τους στίβους μάχης.

Αναμένουμε τις πρώτες της δηλώσεις, σίγουρα θα έχει πολλά να πει, Κάτια είναι αυτή!

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils