Δεν έχει δώσει τα στοιχεία του στην παραγωγή του Survivor 5 - Αυτός είναι ο "κρυφός" σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Τατουατζής με μυς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν έχει δώσει τα στοιχεία του στην παραγωγή του Survivor 5 - Αυτός είναι ο

Η Κάτια Ταραμπάνκο από τότε που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το GNTM, έχει απασχολήσει πολύ με τις σχέσεις της. Αρχικά σχολιάστηκε έντονα η πρόταση γάμου που της είχε κάνει ο προ προ πρώην αγαπημένος της στον τελικό του ριάλιτι, ενώ στη συνέχεια είδαμε να... αλλάζει πολλά αμόρε μιας και μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να ερωτευτεί να συγκατοικήσει αλλά και να χωρίσει κι όχι με έναν αλλά με... δυο! (δείτε εδώ φωτογραφίες τους).

Όχι ότι... κάθισε να σκάσει! Λίγο καιρό μετά τον τελευταίο χωρισμό της κι αφού το εγχείρημά της στο Open δεν πήγε καθόλου καλά ο έρωτας εμφανίστηκε ξανά μπροστά της έχοντας αυτή την φορά μορφή... τατουατζή!

Ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο

Είναι γνωστός επιτυχημένος tattoo artist και μάλιστα όχι απλά θέλει την Κάτια αλλά την έβαλε και στο σπίτι του αφού οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες συγκατοικούν από τους πρώτους μήνες της σχέσεις τους.

Ο νέος σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο ονομάζεται Τεό Κωνσταντόπουλος και είναι γεμάτος μύες και τατουάζ. Καμία σχέση με τους περισσότερους πρώην αγαπημένους της.

Ταραμπάνκο

Ταραμπάνκο Survivor

Ταραμπάνκο σύντροφος

Μάλιστα, λίγο πριν η Κάτια μπει στο ριάλιτι, για την ακρίβεια όταν έγινε γνωστή η σχέση τους εκείνος έλειπε αρκετές μέρες στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Τώρα, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την στηρίζει σιωπηλά και την παρακολουθεί καθημερινά κι ανελλιπώς στο Survivor παρά το γεγονός πως εκείνη δεν έδωσε το τηλέφωνό του στην παραγωγή για κάποιο έπαθλο επικοινωνίας. Η απόφαση ήταν από κοινού αλλά περισσότερο η Κάτια έβαλε το λιθαράκι της.

Μετά τα όσα έχει ακούσει για την προσωπική της ζωή στα πρωινά δεν ήθελε να γίνει πάλι πρώτο θέμα συζήτησης. Ξέρει πως λειτουργεί η τηλεόραση πια. Αφήστε που μπορεί να πιστεύει ότι την γκαντεμιάζουν κιόλας... το κακό το μάτι, αχ αυτό το μάτι!