Survivor 5: Η Παπαδοπούλου έδωσε στεγνά ότι η Ταραμπάνκο και ο Ρουβάς δεν είναι… singles

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Παπαδοπούλου έδωσε στεγνά ότι η Ταραμπάνκο και ο Ρουβάς δεν είναι… singles

Με αφορμή την νίκη των Διασήμων στο χθεσινοβραδινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός είχε την ευκαιρία να ρωτήσει την νικήτρια ομάδα το πως ένιωσαν όταν ήρθε η στιγμή να ανταλλάξουν μηνύματα με τους συντρόφους τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ρωτήσει και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αν μίλησε με τον αγαπημένο της, ωστόσο εκείνη τόνισε πως δεν έχει δώσει το τηλέφωνο του στις επαφές για το Survivor.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως πρόδωσε για τα καλά την προσωπική ζωή τόσο του Απόστολου Ρουβά όσο και της Κάτιας Ταραμπανκο καθώς η ίδια τους "κάρφωσε" αναφέροντας ότι δεν είναι… singles στην προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είχα βάλει τον σύντροφο στα contacts, όπως και ο Απόστολος και η Κάτια…» αποκάλυψε η Ευρυδίκη με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει «Θέλετε να αφήσετε το κομμάτι αυτό εκτός δημοσιότητας».

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου στο Survivor 5

Ανησυχία με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Κρίνεται η συμμετοχή της στο παιχνίδι

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι για τους δυνατούς. Η επιβίωση, έστω και σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, μονάχα εύκολη δεν είναι και κάθε παίκτης επιχειρεί να βρίσκει το δικό του τρόπο, για να αντιμετωπίσει τις κακουχίες.

Ακόμη και οι πιο σκληροί, βέβαια, μπορεί να λυγίσουν. Το βλέπουμε σαφέστατα στα αγωνίσματα όλα αυτά τα χρόνια. Ένας τραυματισμός, ειδικά από τη στιγμή που οι παίκτες υποσιτίζονται και ζουν σε δύσκολες συνθήκες, σχεδόν... ζούγκλας, μπορεί να αποβεί μοιραίος για τη συμμετοχή στο παιχνίδι και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπως είδαμε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει, θα έχει έναν πολύ μεγάλο τραυματισμό.

Κάπως έτσι, κάθε πτώση και κάθε χτύπημα φέρνουν ανησυχία σε όλους, από την παραγωγή μέχρι και την ομάδα του εκάστοτε παίκτη. Και η αλήθεια είναι, ότι η ατυχία έχει «χτυπήσει» τελευταία την πόρτα των Διάσημων, καθώς δεν τους φτάνει μονάχα ο τραυματισμός του Τάκη Καραγκούνια (δείτε τον εδώ)... διαβάστε τη συνέχεια για το Survivor 5 στο Athensmagazine.gr